Kıvanç Tatlıtuğ kelliğe çare oldu! Nasıl mı?

Kıvanç Tatlıtuğ kelliğe çare oldu!

resim yok
24 Aralık 2013 - 10:18
Magazin

Son dönemin popüler oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ kelliğe çare oldu!

Ünlü oyuncunun saçlarına sahip olmak isteyen Araplar'ın ilgisini fırsat bilen girişimciler bakın ne yaptı.

 

İşte detaylar:

 

SAÇ YAĞINDA...

Kıvanç Tatlıtuğ gibi saçlara sahip olmak isteyen Araplar'ın ilgisini fırsat bilen girişimciler; ünlü oyuncunun fotoğraflarını saç yağında kullanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'de olduğu kadar Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesine sahip.

 

İZİN ALMADAN...

Tatlıtuğ'un ününden yararlanmak isteyen bazı girişimciler; izin almadan ünlü oyuncunun ismini ve fotoğraflarını ürünlerinde kullanıyor.

Bunun son örneği ise; Arap ülkelerinde satılan saç bakım ürünü oldu.

 

ÜRÜN BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR

Saç ektirmek için Ortadoğu'dan Türkiye'ye gelen birçok Arap turistin; Tatlıtuğ gibi saçlara sahip olmak istemesi, girişimcileri harekete geçirdi.

 

'HAIR OIL'

Bununla ilgili haberlerin ardından, üzerinde Tatlıtuğ'un fotoğrafının bulunduğu 'Hair Oil' adlı ürün Arap ülkelerinde satışa sunuldu.

Ürünün, çok rağbet gördüğü söyleniyor.[reklam]

550 BİN DOLARI REDDETMİŞTİ

Ortadoğu'nun Brad Pitt'i Kıvanç Tatlıtuğ'a, bölgede faaliyet gösteren markaların ilgisi sürekli artıyor. Oyuncu, geçen gün bir reklam çekimi için cazip teklif almıştı.

Dubai'de Mohanned adıyla tanınan oyuncuya, ülkenin önemli ayakkabı üreticilerinden biri marka yüzü olma teklifini iletmişti.

Billboard ve yazılı basın için fotoğraf çekimleri, TV reklamı çekimi ve bir basın toplantısını kapsayan 4 günlük anlaşma için Tatlıtuğ'a 550 bin dolar ( 1.1 milyon lira) önerilmişti.

Ancak ünlü oyuncu, bu teklifi nazik şekilde geri çevirirken; buna sebep olarak da yeni dizisinin çekimlerini göstermişti.

'Kurt Seyd ve Shura' adlı dizisinin setinde bulunan Tatlıtuğ, set bütünlüğünün ve konsantrasyonunun bozulmasını öne sürmüştü.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ ÖLÜMDEN DÖNDÜ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin