Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Beren Saat'e şok sözler!

Aykut Işıklar: Kıvanç gibi çocuklar, Amerikan sinemasında garson veya şoför rolünü oynar.

resim yok
23 Mayıs 2013 - 13:06
Magazin

Aykut Işıklar: Kıvanç gibi çocuklar, Amerikan sinemasında garson veya şoför rolünü oynar.

Medya ile cemiyet hayatını yakından tanıyan deneyimli gazeteci Aykut Işıklar, dizi yıldızları Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Beren Saat’in şöhreti hak etmediğini; taşıyamadığını iddia etti.

"KIVANÇ GARSON YA DA ŞÖFÖR ROLÜ OYNAR"

Aykut Işıklar, bu isimler için:

"Ya iyi bir dizide ben de oynasam ben de meşhur olurum. Kıvanç gibi çocuklar, Amerikan sinemasında garson veya şoför rolünü oynar.

Kenan da efendi, iyi çocuk ama tam bir balta. Ağlıyor mu, gülüyor mu belli değil. Onun gibi kaç tane münibisçü var. Durağa bak.

Ya Beren Saat filen nedir onlar ya? Dizilerde oynamasa otobüs durağında görsen bakmazsın suratına. Öyle dolu kız var. Ama meşhur olduğu için çok güzel geliyor insana." ifadelerini kullandı.

Diğer açıklamaları

Işıklar, Cihan Medya Haber Dergisi’ne mülakat verdiği mülakatta talk showlara katlanamadığını, Mesut Yar ve Kadir Çöpdemir’’in sunumunu beğenmediğini de dile getirdi.

“LEVENT KIRCA ÇOK AH ALDI, YANINDA ÇALIŞANLAR SÜRÜNÜYOR”

İktidara karşı takındığı sert üslup ile bilinen tiyatrocu Levent Kırca’nın popülaritesini yitirdiğini aktaran Işıklar, şunları kaydetti:
[reklam]
“Eskiden günde 10 telefon çalarken, 2’ye indiğini gördü. ‘Ben gidiyorum artık’ korkusuna kapıldı. Ondan sonra tutarsız bir siyaset ortaya koydu. Bir Solcu oldu, bir bilmem ne. Bir de çok ah aldı. Levent Kırca’yı tanımak için yanında çalışan insanlar nasıl öldü, şu an nerede ne yapıyorlar onu araştırın. Adamlar, sürünüyor ya.

Geçen biri otobüs bekliyordu durakta. Yanına gittim muhabbet ettim. Yaşlı, iri yarı bir adam vardı, Levent’in yanında hatırlanacaktır. Otobüs bekliyordu. Adamın durumu hiç de iyi değildi.

 

‘Olacak O Kadar’da Cevat Kelle’yi oynayan Sinan Bengier vardı. O da anlatmaktan yana değil. Onlara neler çektiklerini bir sorun. Sigortalarını yatırmamış, maaşlarını sallamış. ‘Benim içeride param var, kaç aydır bekliyor. Levent’in bana borcu var, vermiyor’ diyen adamlar var.''

 

 

BEREN VE TUBA HAKKINDA AĞIR KONUŞAN İSİM KİM?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin