Kıvanç Tatlıtuğ, Öykü Karayel'i bırakmıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ, Öykü Karayel'i bırakmıyor!

resim yok
21 Haziran 2013 - 13:49
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ, Öykü Karayel'i bırakmıyor!

 

Yeni dizi için hazırlıklar

Kıvanç Tatlıtuğ ile Öykü Karayel'in oynadığı "Kuzey Güney" önümüzdeki hafta bitiyor.

 

Kıvanç, Ocak'ta yeniden

Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen'in "Kurt Seyt & Shura" kitabından uyarlanan diziyle Ocak'ta yeniden ekrana gelecek.

 

Hikayesi

Kitapta, Çarlık Rusyası’nın görkemli yaşantısından Bolşevik İhtilali’yle İstanbul’a sürüklenen hayatlar anlatılıyor.

Rol arkadaşı ise ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin ‘Aylin’i  Farah Zeynep Abdullah.

 

Yeniden buluşacaklar!

Kıvanç Tatlıtuğ'un isteği üzerine Öykü Karayel'in de bu dizide oynamaya çok yakın olduğu söyleniyor. Yapımcılardan resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Kitabın tanıtım yazısı

Hikayeyle ilgili ön bilgi için kitabın tanıtım yazısını sizlerle paylaşıyoruz:

Nermin Bezmen, bu kez Çarlık Rusyasının debdebeli yaşantısından Bolşevik ihtilali ile İstanbul'a sürüklenen hayatları anlatıyor. 1892'nin Yalta'sından St. Petersburg'un saltanat günlerine, Karpatlar cephesinden ihtilalin cehennemine ve nihayet işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına, macera dolu bir yolculuk yapacaksınız. Onlarla beraber polkaların, troykaların sihirli alemini, ihtilalin acımasızlığını, parçalanmış Osmanlı İmparatorluğunun son günlerini yaşayacaksınız.
[reklam]
Kurt Seyt: Mirza Eminof'un oğlu olarak servet ve ünvanla doğmuştu. Yakışıklıydı, hırslıydı, cesurdu. Çar Nikola'nın Muhafız Alayında genç bir Üsteğmen oluşu onu Bolşeviklerin ölüm listesine dahil etmişti. Kaçarken getirdiği bir taka dolusu silahı Mustafa Kemal'in Kuva-yi Milliyesine teslim ettiğinde, karşılık istemeyecek kadar gururluydu. Hayatına sıfırdan başlarken elinde kalan serveti sadece gururu ve aşkıydı.

Shura: Tchaikovsky nağmelerinin romantizmi ile sarılmış karlı bir Moskova gecesinde, henüz onaltısındayken saf güzelliği, beklentisiz aşkı ile Seyit'in dünyasına girdi. Ailesinin ünvanı, serveti onun da ülkesinde kalmasına yardımcı olamadı. Sevdiği erkekle atıldığı bu macerada bir daha hiç göremeyecekleri vatanlarının, ailelerinin, artık yaşamayacakları geçmişlerinin hasretlerini birbirlerinin aşklarında dindirmeye çalıtılar.

Büyük bir aşkın, harbin, ihtilalin, hasret ve hüzünlerin hikayesi ile okuyucuyu baştan sona kendine has bir tat, merak ve heyecanla sürükleyen, uzun süren araştırmaların gerçeklikle aktarıldığı bir roman, "Kurt Seyt ve Shura."
 

 

KUZEY GÜNEY'İN CEMRE'Sİ HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin