Kıvanç Tatlıtuğ sonunda muradına erdi!

Kıvanç Tatlıtuğ'un artık A2 ehliyeti var!

resim yok
28 Ağustos 2013 - 09:28
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ'un artık A2 ehliyeti var!

 

SINAVA GİRDİ VE...

Ehliyetsiz motosiklet kullandığı için ceza yiyen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sınava girip A2 ehliyeti aldı.

 

LÜKS MOTOSİKLETİNİ GERİ ALABİLECEK!

Tatlıtuğ, el konulan lüks motosikletini de geri alabilecek.

Geçtiğimiz günlerde ehliyetsiz motosiklet kullandığı için hakkında cezai işlem uygulanan ve motosikletine el konulan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, lüks oyuncağına kavuştu!

Ceza yedikten sonra vakit kaybetmeden ehliyet kursuna yazılan Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde girdiği sınavı geçerek A2 ehliyeti almaya hak kazandı.

 

YENİ MOTOR PEŞİNDE

Böylece Harley Davidson marka motosikletine kavuşabilecek olan ünlü oyuncunun, yeni bir motosiklet almak istediği de öğrenildi.

 

İKİ TANE VAR

Son dönemde ünlüler arasında giderek yayılan motosiklet trendinde başı çeken Tatlıtuğ'un, iki lüks motosikleti var.

 

10 BİN EURO HARCAYARAK...

Ünlü oyuncu 17 bin Euro'ya aldığı Harley Davidson 833 Roadster motosikletini, 10 bin Euro harcayarak kişiye özel hale getirmişti.

 

DİĞER MOTORUN DEĞERİ İSE...

Tatlıtuğ'un Harley Davidson Night Rod modeli motorunun değeri ise 24 bin 300 Euro... [reklam]

NEDEN CEZA YEMİŞTİ?

 

Son dönemde Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Kuzey Güney dizisinde izlediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ; geçtiğimiz haftalarda İstanbul Ulus'ta kask takmadan bindiği motosikletiyle dolaşırken 'Kask Timleri' tarafından durdurulmuş ve polis ekibi; motosiklet ehliyeti de olmayan oyuncuya çifte ceza kesmişti!

Kasksız motosiklet kullanan ünlü oyuncuya önce 77 lira para cezası kesilmiş; denetim sırasında Tatlıtuğ'un sadece 'B Sınıfı' ehliyetinin olduğu, motosiklet için gerekli 'A2' ehliyeti' olmadığı da tespit edilince oyuncuya 'yetersiz ehliyet' suçundan 1.407 lira daha ceza kesilmişti.

Toplam 1.484 lira ceza yiyen Tatlıtuğ'un bindiği motosiklet emniyet tarafından bağlanmıştı.

 

 

ARAP ERKEKLERİ, KIVANÇ TATLITUĞ'A ÖZENİYOR! NASIL MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin