Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye'den ayrılıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ Londra'ya gitme kararı aldı!

resim yok
02 Haziran 2014 - 11:25
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Londra'ya gitme kararı aldı!

Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğuna yapılan eleştiriler nedeniyle Londra'ya gitme kararı verdi.

Ünlü oyuncu, hem tatil yapacak hem de oyunculuk eğitimi alacak.

 

MORALİ BOZUK!

Bü­yük umut­lar­la çe­ki­len ve bö­lüm ba­şı 2 mil­yon do­lar har­ca­nan 'Kurt Seyit ve Şura', ya­yın­lan­dı­ğı gün­den bu ya­na bek­le­nen rey­tin­gi ala­ma­dı. Bu du­rum baş­ta ya­pım şir­ke­ti ol­mak üze­re baş­rol oyun­cu­su Kı­vanç Tat­lı­tu­ğ'un mo­ra­li­ni boz­du.

Di­zi­nin ön­ce saa­ti, son­ra da adı de­ğiş­ti. An­cak yi­ne de bek­len­ti­le­ri kar­şı­la­ma­dı.

 

ELEŞTİRİ ALMAYA DEVAM EDİYOR

Di­zi­nin ya­şat­tı­ğı ha­yal kı­rık­lı­ğı­nın ar­dın­dan baş­rol oyun­cu­su Kı­vanç Tat­lı­tu­ğ'un da oyun­cu­lu­ğu eleş­ti­ril­me­ye baş­la­dı.

 

HEM EĞİTİM HEM TATİL

Di­zi­nin ya­yın­lan­dı­ğı gün­ler­de sos­yal med­ya­da eleş­ti­ri yağ­mu­ru­na tutulan Tatlıtuğ'un, bir ön­ce­ki di­zi­si 'Kuzey Güney'de­ki gi­bi oy­na­dı­ğı ve ken­di­ni ge­liş­tir­me­di­ği­ni id­di­a ediliyor.[reklam]

Son ola­rak oyun­cu ko­çu İpek Bil­gi­n'­le yol­la­rı­nı ayır­ma­sın­dan do­la­yı oyun­cu­lu­ğu­nun ge­ri git­ti­ği de ko­nu­şu­lan­lar ara­sın­da... 

 

YE­Nİ SE­ZON­DA DÖ­NE­CEK

Eleş­ti­ri ok­la­rı­nın he­de­fi ha­li­ne ge­len Tat­lı­tuğ, önem­li bir ka­rar al­dı.

Di­zi­si­nin se­zon fi­na­li yap­ma­sı­nın ar­dın­dan İn­gil­te­re­'ye git­me­ye ka­rar ve­ren oyun­cu, 3 ay bo­yun­ca hem ta­til ya­pa­cak hem de özel bir okul­da oyun­cu­luk eği­ti­mi ala­cak.

Tat­lı­tuğ, ye­ni se­zo­na bom­ba gi­bi gi­re­cek.

 

 

ARAP KADINLARIN EN BEĞENDİĞİ TÜRK OYUNCULARIN LİSTESİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin