resim yok
03 Temmuz 2014 - 10:39
Magazin

Jönler bir arada!

 

Sürpriz buluşma!

Birbirlerine rakip olarak gösterilen iki isim bir araya geldi!

Ekranların sevilen yüzleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Kerem Bürsin buluştu!

 

SOSYAL MEDYADA KONUŞULAN FOTOĞRAF

İki ünlü oyuncunun hayranları sosyal medyada bu fotoğrafı paylaştı.

 

İKİ YILDIZ BİR ARADA!

Birbirlerine rakip olarak gösterilen Kurt Seyit ve Şura dizisinin yakışıklı oyuncusu  Kıvanç Tatlıtuğ ile Güneşi Beklerken dizisinin yıldızı  Kerem Bürsin bir arada.

 

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTILAR

Kıvanç Tatlıtuğ ve  Kerem Bürsin hayranları ikilinin buluştuğu bu kareyi Instagram'dan paylaştı.

 

 

TAHTINI SALLIYOR

Kerem Bürsin'in, Türkiye'de reyting rekorları kıran Gümüş, Aşk-ı Memnu, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerle Ortadoğu ve Balkanlar'da da hatırı sayılır bir şöhrete ulaşan Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip olduğu belirtliliyor.[reklam]

ARANAN İSİM HALİNE GELDİ

Amerika'dan gelen ve Güneşi Beklerken dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin, çok sayıda fanının kendisini desteklemesi sonucunda dizilerin ve reklam filmlerinin aranan oyuncusu haline geldi.

 

REKLAM FİLMLERİ İÇİN DE ADI GEÇİYOR

Kıvanç Tatlıtuğ ve Kerem Bürsin arasındaki halef- selef durumunun son göstergesi olarak oyuncunun kampanya yüzü olduğu reklam filmlerinin yeni sezonunda oynamak için Kerem Bürsin'in adı geçiyor.

 

3 MİLYON DOLAR KAZANMIŞTI

Mavi Jeans'in Tatlıtuğ'un sözleşmesi biter bitmez Bürsin'e teklif götürme hazırlığında olduğu öğrenildi. 3 yıldır Mavi Jeans ile çalışan Tatlıtuğ firmayla ilk yıl 250 bin dolar, ikinci yıl ise 500 bin dolar ve üçüncü yıl da en 1 milyon dolara anlaşmıştı.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ HANGİ PROGRAMDAN GELEN TEKLİFİ REDDETTİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin