resim yok
16 Mart 2013 - 00:00

Mankenden oyuncu olur mu eleştirisine ders verir gibi yanıt..

 

Modellik kariyerini sonlandırarak oyunculuğa geçiş yapan ve Aşk-ı Memnu, Ezel ile Kuzey Güney dizilerinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ kendisi ile ilgili "mankenden oyuncu olur mu" eleştirilerine yanıt verdi.

EĞER YAPAMASAYDIM GİDERDİM

Dünyadadaki oyunculuk piyasasında da bunun birçok örneği bulunduğunu hatırlatan Tatlıtuğ "Eğer yapamadığımı görseydim inanın başka bir iş yapardım" diyor.

"HAYVANİ OYUNCULUK YAPMIŞSIN!"

Beyaz, modellikten oyunculuğa geçiş yaptığı için zaman zaman eleştirilerin Tatlıtuğ'u Kelebeğin Rüyası'ndaki performansı için hayli övdü. Beyaz'ın "İçindeki hayvani oyuncuyu ortaya çıkarmışsın" dediği Tatlıtuğ da oyunculuğun akademik bilginin yanı sıra senelerce çalışılarak kazanılabilecek bir deneyim olduğunu kaydetti. Tatlıtuğ, modellikten gelmesinin oyunculuk yapması için engel olmadığını da ekleyerek şunları söyledi;

 



"BU FİLM BENİM İÇİN OKULDU"

"Bu soru aslında beni çok sıkıyor. Çünkü mesleği ayırmamak lazım. Ben farklı bir meslekten de gelebilirdim. Akademik bilgi mutlaka gerekiyor tabi ki. Ben modellikten geldim ama bütün samimiyetimle söylüyorum, yapamasaydım gidecektim. Önce kendimi denemem gerekiyordu. Bu seneler içerisinde çalışılması gereken bir konu. Armut piş ağzıma düş, şeklinde oyunculuk olmuyor. Kelebeğin Rüyası filmi benim için bir okul oldu açıkçası. Filme hazırlık sürecimiz tam bir ders niteliğindeydi. Keşke o anların kamera görüntüleri olsaydı. Ben aslında Ezel'de konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra, "farklı şeyler yapma" çabasında olduğumu hissettim. Olgunlaştım o arada."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin