resim yok
13 Mart 2013 - 00:00

19 Ocak'tan bu yana gala turlarina devam eden 'Kelebegin Rüyası'nın son galası Dubai'de gerçekleştirildi. 

 

Yılmaz Erdoğan, Kivanç Tatlituğ, Belçim Bilgin ve Mert Firat'ın katıldığı gala öncesinde oyuncular bir söyleşi gerçekleştirdi. Sahneye tek tek anons edilerek gelen oyuncular hem gazetecilerin hem de sosyal medyadan gelen sorulara cevap verdiler.

 

Tatlıtuğ hayranlarından akın!

Özellikle Tatlıtuğ hayranları, Arapça dublajlı alarak gösterilen filmin ilk gösterimini ve ünlü oyuncuyu görme fırsatını kaçırmamak için alışveriş merkezine akın etti.

Arap televizyon kanalları da röportaj için Belçim Bilgin ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yakın takipteydi. Gala, filmin Facebook sayfasından da dakika dakika verildi.

Belçim Bilgin filmin çekim sürecini anlatırken rol arkadaşları hakkında "İki büyük kalp ve sanırım hep hayatımda olacaklar" yorumunu yaptı. Belçim Bilgin'e seyirciden gelen sorular arasında en çok kıyafetiyle ilgili olanlar dikkat çekti. Bilgin galada 'My Best Friend' tasarımı beyaz bir tuvalet giydi.

 

 

Kıvanç'tan teşekkür...

 

Kıvanç Tatlıtuğ ise söyleşisine Yılmaz Erdoğan'a teşekkür ederek başladı. Erdoğan ise tüm oyuncularının performanslarını övgüler yağdırdı. Alkışla sahneden ayrılan film ekibi, gösterim öncesinde Dubai Başkonsolosu Elif Ülgen'in de katıldığı bir kokteyle katıldı.

 



Filmin gösterimi iki salonda yapılırken, bir salonda Arapça dublajlı olarak seyirciyle buluştu. Film Ortadoğu 'da kimi salonlarda dublajlı kimilerinde orjinal dilde İngilizce alt yazılı gösterilecek.ve bugünden itibaren Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Lübnan, Irak, Mısır, Ürdün ve Umman'da seyirciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin