resim yok
10 Mayıs 2013 - 00:00

Sevim Gözay, Kıvanç Tatlıtuğ'a 'Öküzsün' dedi..

Kıvanç Tatlıtuğ'a sert eleştiri

Akşam yazarı Sevim Gözay, köşesinden Kıvanç Tatlıtuğ'lu reklama ağır eleştirilerde bulundu. Reklamın senaryosuna büyük tepki gösteren Sevim Gözay, "Bu reklam filmi büyük ÖKÜZLÜK. Mavi'ye de, Kıvanç'a da hiç yakışmadı." dedi.

İşte Sevim Gözay'ın bugünkü köşesinde kaleme aldığı o satırlar:

ASANSÖR TACİZLİ REKLAM

Dünyaca ünlü Türk jean markası Mavi'nin "asansör tacizli reklamı"nı izlemişsinizdir. Helal Brad Pitt'imiz Kıvanç Tatlıtuğ ile saz arkadaşı, asansördeki güzel kızı tatlı tatlı "taciz" ediyor, sonunda kız "yabancı" çıkıyor filan... Ne "şirin", ne "matrak", ne de "folklorik" senaryo, öyle değil mi?

Ne tür bir beyincik fırtınasıyla bulundu/onaylandı hikaye meraktayım. Adam vasat – kız Türk olunca "kadına şiddet" hatta "namus meselesi"... Adam "yakışıklı" (the Kıvanç) – kız "yabancı" olunca sempati kumkuması, öyle mi?

TEK KELİMEYLE ÖKÜZLÜK

Bu şekil taciz ve sarkıntılık folkloründen pazar elde etme kafası "öküzlük" tek kelimeyle. Hem de büyük ÖKÜZLÜK. Mavi'ye de, Kıvanç'a da hiç yakışmadı. Hiç.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ'UN U DÖNÜŞÜ! DETAYLAR İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin