Kıvanç Tatlıtuğ'dan sevgilisine büyük sürpriz!

Sevgilisine duygusal anlar yaşattı...

resim yok
15 Nisan 2014 - 09:13
Magazin

Sevgilisine duygusal anlar yaşattı...

Ahmet Kaya şarkıları eşliğinde ilan-ı aşk!

Sevgilisi Başak Dizer için sürpriz doğum günü partisi düzenleyen Kıvanç Tatlıtuğ, gecede Ahmet Kaya şarkıları söyledi. Oyuncu, sevgilisine ilan-ı aşk etti.

 

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

 

KİMLER DAVETLİYDİ?

Partiye Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau, Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı çiftleri ile Tanem Sivar katıldı.

Doğum günü pastasını sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte üfleyen Başak Dizer, konuklara kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

 

SORULAR YANITSIZ KALDI

Gecede Ahmet Kaya'nın şarkılarını seslendiren Tatlıtuğ, sevgilisine duygulu anlar yaşattı.

 

İLAN-I AŞK

Partiye katılanlarla birlikte hep bir ağızdan şarkı söyleyen oyuncu, Dizer'e "Seni çok seviyorum" diyerek ilan-ı aşk etti.[reklam]

Mekandan ilk olarak Sneijder ve eşi ayrılırken, Tatlıtuğ yıldız futbolcuyu kapıya kadar uğurladı. Tatlıtuğ-Dizer çifti ise mekandan son olarak saat 01.30'da el ele ayrıldı.

Çıkışta kendilerini bekleyen muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayı tercih eden ikili, "Her şey çok güzeldi, teşekkürler" diyerek taksiye bindi.

 

RUSYA'DA AŞK BAŞKA OLUR

Geçtiğimiz yıl Kasım ayından beri birlikte olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin çekimlerinin Rusya'da başladığı günlerde aşk tazelemişti.

Sevgilisine destek vermek için Rusya'daki çalışmaları takip eden Dizer, bir kutlamaya da katılmıştı.

Eğlence sırasında bir süre Tatlıtuğ'dan uzak durup ekip arkadaşlarıyla sohbet eden Dizer, ilerleyen saatlerde Tatlıtuğ'la buluşmuştu. Dizer, sevgilisinin omzuna yaslanıp poz vermişti.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ İLE İLGİLİ ŞOK GELİŞME! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin