resim yok
16 Nisan 2013 - 00:00

Son zamanların en çok konuşulan oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarını üzecek bir karar aldı!

Bir giyim markası için, Brezilyalı manken Francisco Lachowski ile birlikte reklam filminde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

''Ekstra kazancını görmedim!''

Gazetecilerin film ve dizi projeleri ile ilgili soruları cevaplayan Tatlıtuğ ''Yakışıklı ya da güzel olmak çok önemli değil. Sürekli sorulan ve sıkan bir soru bu... Önemli olan kendini nasıl hissettiğindir. Yakışıklı ve güzel olmak çok göreceli bir kavram.  Bu konu hakkında nasıl konuşayım bilemiyorum. Yakışıklı olmanın ne avantajını ne de dezavatajını yaşadım. Eyvallah yakışıklı diyorlar ama ekstra bir kazancını görmedim" dedi.

Farklı rollerde yer almayı sevdiğini belirten Tatlıtuğ şöyle konuştu:

"Aynı roller beni sıkar. Ben sıkıldığım şeyi yapmam. Hangi alanda olursa olsun sıkıldığım hiçbir şeyi yapmadım. Keyif aldığım bir şeyi yapmayı seviyorum. Yaptığım projeden farklı bir projeyi yapmayı tercih ediyorum. Yoksa bu durum beni de izleyiciyi de sıkar" yorumunu yaptı.

'ÜLKEMDE MUTLUYUM'

'Kelebeğin Rüyası' filminden sonra Hollywood teklifi aldığı konuşulan Tatlıtuğ, böyle bir hayalinin olup olmadığı sorusuna "Ben ne yaparsam yapayım ülkemde üretmekten dolayı mutluyum. O yüzden sonrasını kesinlikle düşünmüyorum. Hollywood mevzu beni ne heyecanlandırıyor ne de heyecanlandırmıyor diyebilirim. Ben ülkemde oyuncu olduğum için mutluyum" dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON PROJE ALMAYACAĞIM

Kuzey Güney dizisinin 10 bölüm sonra sezon finali yapacağını belirten Tatlıtuğ, sinema projelerine ağırlık vereceğinin altını çizdi.

Yakışıklı oyuncu, hayranlarını üzecek bir karar aldığını da şu sözlerle açıkladı:

"Çekimler bittikten sonra tatile çıkacağız. Geçen yaz 'Kelebeğin Rüyası'nı çektik. Bu yaz uzun bir tatil yapacağım çünkü bayağı yoruldum. Dizi bittikten sonra 1 - 2 ay tatil yapma fırsatım olacak çünkü önümüzdeki sezon proje almamayı düşünüyorum. Sadece sinema filmi yapmayı düşünüyorum. Onun dışında eğitim için birkaç yurtdışı gezim olacak"

 

 

KUZEY GÜNEY 70. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

 

GEÇEN HAFTANIN (08-14 NİSAN) EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİSİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin