resim yok
07 Mayıs 2013 - 00:00

Kıvanç'tan U dönüşü!

 

Açıklama yaptı

 

Geçtiğimiz gün son model motosikletine kasksız binen Kıvanç Tatlıtuğ konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Lüks otomobiller kadar motosiklete de meraklı yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, motosikletinin üzerinde uygunsuz bir şekilde görüntüsüyle ilgili açıklamada bulundu.

 

Ailesiyle yemekte

Önceki gün 25 bin TL’ye aldığı ikinci el Harley Davidson Forthy Eight’iyle Etiler’deki Günaydın Restoran’a gelen yakışıklı oyuncu, kız kardeşi ve ailesiyle birlikte yemek yedi.

"KASKSIZ ASLA BİNMEM"

Yemekten sonra motosikletine binen Kıvanç Tatlıtuğ, kasksız görüntüsü için;

“Kısa mesafeli bir yol olduğu için kask takmaya gerek duymadım. Hata yaptım ama iş işten geçti. yoksa kasksız asla binmem. Gördüğünüz gibi şimdi uzun yola gideceğim ve her şeyim tam” diye konuştu.

 

 

Kuzey Güney'de bu hafta neler olacak?

 

Kuzey Güney'de Kuzey, Güney’i düşünmemeye çalışarak, yeni hayatını kurmak için adımlar atıyor... Güney mi Cemre mi diye düşündüğünde ise, artık Cemre daha ağır basıyor...

Kanal D’nin başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları sevilen dizisi “Kuzey Güney” sürprizlerle örülü ve heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Güney’in doğrulttuğu silahın namlusunda, kardeşi ve hiç sahip olamayacağı bir aşk vardır. Öfkesi çok güçlüdür ama, Kuzey’i elindeki silahtan daha etkili bir silahla yaralar.
[reklam]
Güney’in her an patlamaya hazır bir bomba olduğunu anlayan Şeref, kötü olayların önüne geçmek için, önlemini alır. Gözü her an Güney’in üzerindedir.

Güney, Sinanerler’i bitirme, Barış’ı hapse attırma planlarını yürütürken, Kuzey, Güney’i düşünmemeye çalışarak, yeni hayatını kurmak için adımlar atar. Güney mi Cemre mi diye düşündüğünde, artık Cemre daha ağır basmaktadır.

Öte yandan Deniz’den gelen bir mektup bütün dikkatini dağıtacaktır. Deniz gönderdiği mektupla Kuzey’e, Ferhat’ın katilinin kim olduğunun anahtarını verir.

Cemre’nin doğum günü yaklaşırken, Kuzey, Cemre’ye hiç unutamayacağı bir hediye daha alır.

 

 

18. SADRİ ALIŞIK ÖDÜLLERİ KAZANANLARI! TAM LİSTE BURADA!

 

KUZEY GÜNEY 73. bölüm fragmanları için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin