Kıvanç Tatlıtuğ'u Rus kızlarından kıskanınca yanına koştu!

Kıvanç'ı Rus kızlarından kıskanınca...

resim yok
04 Şubat 2014 - 10:10
Magazin

Kıvanç'ı Rus kızlarından kıskanınca...

Kıvanç'ı Rus kızlarından kıskanınca yanına koştu

Başak Dizer, yeni dizisinin çekimleri için üç haftadır St Petersburg'da olan sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ'u Rus kızlarından kıskanınca ilk uçakla yanına gitti.

 

ARAYA MESAFELER GİRİNCE...

Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı sevgilisi Başak Dizer'in arasına mesafeler girdi.

 

ÇARE

Dizer, yeni dizisinin çekimleri için üç haftadır St Petersburg'da olan sevgilisi Tatlıtuğ'u Rus kızlarından kıskanınca çareyi yanına gitmekte buldu

Dizer geçen hafta St Petersburg'a gitti.

 

BERABER...

Habertürk'ün haberine göre; Tatlıtuğ, çekimlerden artakalan zamanlarda sevgilisiyle birlikte St Petersburg'un tarihi yerlerini ve müzelerini geziyor.

 

TEK DERTLERİ!

İki sevgilinin tek derdi ise -10 dereceleri bulan soğuk hava!

 

TATLITUĞ'A USTADAN ÖVGÜ!

Bu arada Tatlıtuğ başarısının meyvelerini toplamaya devam ediyor. Türk tiyatrosunun ünlü ismi Haldun Dormen, Kıvanç Tatlıtuğ'un yakışıklılığı nedeniyle dizilere adım attığını anlatırken, "Ama yakışıklığının ardına sığınmadı. Oynadığı her dizinin her bölümü adeta okul niteliği taşıdı. Kurt Seyit ve Şura da bu konudaki kalitesinin mührüdür" dedi.[reklam]

İzmir'deki Sahne Tozu Tiyatrosu'nun kursiyerleri Haldun Dormen ile buluştu. Tiyatronun kendi adının verildiği sahnesinde büyüklü- küçüklü tiyatrocu adaylarıyla bir araya gelen Haldun Dormen oyuncu adaylarının sorularını yanıtladı.

 

Öğrencilerin oyunculukla ilgili sorularını özellikle televizyon dizilerini göz önünde bulundurarak yanıtlayan Dormen, bu dizilerde oynalanların çoğunun 'oyuncu' olmadığını savundu. "Ben oldum" şımarıklığına kapılanların büyük bölümünün bir süre sonra yok olduğunu belirten Dormen, şöyle konuştu:

 

''TİYATRO YA DA OYUNCULUK EĞİTİMİ OLMASA DA...''

"Biliyorsunuz çoğu oyuncu gibi Kıvanç Tatlıtuğ da yakışıklılığı nedeniyle dizilere adım atanlardan. Tiyatro, ya da oyunculuk eğitimi olmamasına karşın, 'Ben Oldum' diye bir ifadeye sarılmadı. Yakışıklılığının ardına saklanmadı.

 

Oynadığı her dizinin her bölümü adeta okul niteliği taşıdı. Oyunculuk alanında kariyerine kariyer ekledi. Kurt Seyt ve Shura da bu konudaki kalitesinin mührüdür."

 

 

'KURT SEYİT VE ŞURA'NIN FRAGMANLARI BİLE YETİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin