Kıvanç Tatlıtuğ'un eski sevgilisi artık kiminle?

Kıvanç Tatlıtuğ'un eski aşkı, kime vuruldu?

resim yok
08 Mayıs 2014 - 10:36
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ'un eski aşkı, kime vuruldu?

Aşk smacı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un Fransız aşkı; Türkler'den vazgeçemiyor. 1 aydır Semih Erden ile birlikte olduğu ortaya çıkan Florence Eugene, milli basketbolcuyla önceki akşam el ele yakalandı.


İşte detaylar:

 

TÜRK ERKEKLERİNDEN VAZGEÇEMEZ OLDU!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'la aynı reklam filminde oynayan ve sette başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Florence Eugene, Türk erkeklerinden vazgeçemez oldu!

 

7 AY ÖNCE AYRILMIŞLARDI

Ünlü oyuncuyla beraberliği sayesinde Türk yapımcıların da dikkatini çeken Fransız modelin, Tatlıtuğ aşkı 7 ay önce sona erdi.

 

'PANZEHİR' İÇİN KALDI

Türk ve Hollywood ortak yapımı 'Panzehir' filminde rol aldığı için İstanbul'dan uzaklaşmayan Florence Eugene, bu sırada basketbolcu Semih Erden ile tanıştı.[reklam]

ROMANTİK EĞLENCE

Fransız güzel ile Milli basketbolcu; bundan 1 ay önce de aşk yaşamaya başladı. 22 yaşındaki Florence Eugene ile 28 yaşındaki Erden'in ilişkileri ise ilk kez önceki akşam ortaya çıktı.

 

REINA

Önce Fransız güzelin rol aldığı 'Panzehir' filminin galasına katılan ikili, ardından eğlenmek için Reina'ya gitti.

 

YAKALANINCA...

İçeride romantik anlar yaşayan genç çift, çıkışta el ele yakalandı.

 

Flaşlar patlayınca VIP minübüsle uzaklaştılar.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ SEMT DEĞİŞTİRİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin