Kıvanç Tatlıtuğ'un intikamı!

Geçen gün bir kadınla yakalanan Tatlıtuğ, gazetecilerinden öcünü böyle aldı.

resim yok
05 Temmuz 2013 - 11:46
Magazin

Geçen gün bir kadınla yakalanan Tatlıtuğ, gazetecilerinden öcünü böyle aldı!

 

Güneşlenmeye devam...


Bodrum tatiline oyuncu arkadaşları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı ile birlikte devam eden Kıvanç Tatlıtuğ, gözlerden uzak bir beach'te oyuncu arkadaşları ile birlikte güneşlenip denize girerken görüntülendi.

KIVANÇ GERİLİME KAYITSIZ KALDI

Gazetecileri fark edince mekan personelini bu doğrultuda uyaran Tatlıtuğ, gerilim dolu anların fitilini ise ateşlemiş oldu.

 

Görüntü alınmamasını istedi


Ünlü oyuncunun rahatsızlığı karşısında botlarla gazetecilerin bulunduğu tekneye yaklaşan personel görüntü alınmamasını istedi.

 

Sırtını döndü ve...


Taleplerine karşılık bulamayacaklarını anladıklarında ise bindikleri teknelerle gazetecilerin bulunduğu tekne etrafında daireler çizerek gazetecilerin botunu devirmeye çalışırken ünlü oyuncu ise yaşanlara sırtını dönerek kayıtsız kaldı.

 

Neler yaşanmıştı?


Bilindiği üzere 'Kuzey Güney' dizisinin Kuzey'i, final bölümünün ardından soluğu Bodrum Yalıkavak'taki yazlığında almıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ dün yaşanan olayda Bodrum'da yemek yediği kızla görüntülenmemek için akla karayı seçmişti. Yakışıklı oyuncu  aralarında Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı çiftinin de bulunduğu dostlarıyla Gümüşlük'te yemek yemişti.
[reklam]
Gecede, Tatlıtuğ'un yanında görüntülenen kız arkadaşı, "Yeni sevgili mi?" iddialarını gündeme getirmişti. Mekana el ele girdikleri söylenen ikili, çıkışta muhabirleri karşılarında görünce jet hızıyla ayrılmıştı.

Kız arkadaşıyla aynı araca binen yıldız oyuncu, gazetecileri atlatmak için her yolu denemişti.

 

Tatlıtuğ, yeni sevgili iddiaları için "Kendisi çocukluk arkadaşım olur. Yeni sevgilim olsa durup poz veririm. Bodrum'a yalnız geldim, yalnız gideceğim..." açıklamasında bulunmuştu.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN SÜRPRİZ KARARLAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin