Kıvanç Tatlıtuğ'un tatili hareketli geçiyor!

Kıvanç Tatlıtuğ'un tatili hareketli geçiyor.

resim yok
20 Temmuz 2013 - 10:15
Magazin

Son dönemde Kuzey Güney dizisiyle ekranlarımıza konuk olan Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisiyle paparazzilere görüntülenmemek için ilginç bir yönteme başvurdu!

 

VIP minibüs


Fransız sevgilisi Florance Eugene'yle Marmaris'ten Bodrum'a dönen Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün VIP minibüsünün eskortluğunda motosikletiyle tura çıktı.

 

Takip etti


Gezinti boyunca içinde sevgilisinin de olduğu iddia edilen minibüs Tatlıtuğ'u takip etti.

İLGİNÇ BİR PAPARAZZİ ÖNLEMİ

Kıvanç Tatlıtuğ'un tatili hareketli geçiyor.

Geçen yıl dondurma reklamında birlikte rol aldığı yeni sevgilisi Florance Eugene'yle birlikte hafta içi Marmaris'te görüntülenen Tatlıtuğ önceki gün Bodrum'a döndü.

Yakışıklı oyuncu Fransız sevgilisiyle görüntülenmemek için ilginç bir yola başvurdu.

MOTOSİKLETTEN HİÇ İNMEDİ

Çok sevdiği motosikletiyle Bodrum'da tura çıkan Kıvanç Tatlıtuğ'u yine kendisine ait olan VIP minibüs gezi boyunca arkadan takip etti.

Yalıkavak mevkiinde sıkışan trafikten yararlanan oyuncu sırra kadem basarken, bu görüntüler akıllara "Minibüste kimler vardı?" sorusunu getirdi.
[reklam]
Yalıkavak'ta sıkışan trafikten duran ancak sorulara cevap vermeyen Tatlıtuğ gezi boyunca motosikletten hiç inmezken sevgilisi Florance Eugene'nin de Tatlıtuğ'un ailesiyle birlikte minibüste olduğu iddia edildi.

KOMŞULARI KIVANÇ'TAN DERTLİ

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yalıkavak'taki komşuları ünlü oyuncudan şikayet etti.

Tatlıtuğ'un kendilerine selam bile vermediğini söyleyen komşuları:

"Hiç komşuluk bilmiyor. Hatır bile sormaz. Ekranda göründüğü gibi biri değil. Çok soğuk bir insan. Öyle geçer gider yanından. Bugüne kadar kimseye bir merhabası olmamıştır" dediler.
 

 

TATLITUĞ'UN YENİ DİZİSİNDE ÖYKÜ KARAYEL DE OYNAYACAK MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin