resim yok
22 Nisan 2013 - 00:00

Kıvanç Tatlıtuğ kuşkusuz son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi.

 

Rol aldığı diziler ve sinema filmleriyle adından sıkça bahsettiren Kıvanç Tatlıtuğ, şu sıralar Kanal D'nin çok izlenen dizisi Kuzey Güney ile Çarşamba akşamları evlerimize konuk oluyor.

 

Peki bu sezon final yapacağı belirtilen Kuzey Güney dizisinin ardından yakışıklı oyuncuyu tekrar ne zaman ekranlarda görebileceğiz?

 

Ara vereceğini açıklamıştı

 

Gümüş, Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney gibi çok izlenen dizilerin başrolünde olan genç kızların gözdesi Kıvanç Tatlıtuğ Kuzey Güney'in final yapmasının ardından bir süre ara vereceğini açıklamıştı.

 

Ocak ayında

Milliyet Tv'nin haberine göre yakışıklı oyuncu, Kuzey Güney dizisinin final yapmasından sonra bir süre yurt dışına çıkacak. Tatlıtuğ, kendisine gelen sinema projelerini değerlendirdikten sonra Ocak ayı içinde Ay Yapım ile yeni bir dizinin hazırlıklarına başlayacak.

 

Ay Yapım'ın yeni projesi

 

Gözüken o ki Kıvanç Tatlıtuğ'un ekranlara vereceği ara çok uzun süreli olmayacak. Şimdi merak edilen konu ise Ay Yapım'ın bu yeni dizi projesinin ne olduğu...

 

Kuzey Güneyîn sona ermesinin ardından konuyla ilgili daha detaylı bilgiler edinebileceğiz.

 

 

SON 50 YILIN EN İYİLERİ ARASINDA HANGİ TÜRK DİZİSİ VAR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin