Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi şimdiden belli oldu!

Kuzey Güney, birkaç hafta içinde final yapacak. Kıvanç Tatlıtuğ ise dizi bitmeden yeni anlaşmayı imzaladı.

resim yok
29 Mayıs 2013 - 09:33
Magazin

'Kuzey Güney', birkaç hafta içinde final yapacak. Kıvanç Tatlıtuğ ise dizi bitmeden yeni anlaşmayı imzaladı.

 

Yeni kanal, yüksek fiyat!

Oyuncu, hem kanalını değiştirdi, hem de fiyatını katladı.

İddiaya göre, Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi için Star’la anlaştı.

Kuzey Güney'den bölüm başına 40 bin TL alan oyuncu, fiyatını da artırdı. 60 bin TL’ye el sıkışan Tatlıtuğ, yüklü bir meblağı da peşin aldı.

 

Ne zaman başlıyor?


Ay Yapım’la çalışma şartıyla imza atan oyuncu, yeni projesine Ocak ayında başlıyor.

 

İşte yeni partneri

Tatlıtuğ’un partneri de belli oldu. Oyuncu, ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin ‘Aylin’i Farah Zeynep Abdullah’la kamera karşısına geçecek.

 

Dizinin hikayesi

Dizi, Nermin Bezmen’in ‘Kurt Seyt & Shura’ romanından yola çıkılarak çekilecek.

Kitapta, Çarlık Rusyası’nın görkemli yaşantısından Bolşevik İhtilali’yle İstanbul’a sürüklenen hayatlar anlatılıyor.

[reklam]

Kitabın tanıtım yazısı

 

Hikayeyle ilgili ön bilgi için kitabın tanıtım yazısını sizlerle paylaşıyoruz:

 

Nermin Bezmen, bu kez Çarlık Rusyasının debdebeli yaşantısından Bolşevik ihtilali ile İstanbul'a sürüklenen hayatları anlatıyor. 1892'nin Yalta'sından St. Petersburg'un saltanat günlerine, Karpatlar cephesinden ihtilalin cehennemine ve nihayet işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına, macera dolu bir yolculuk yapacaksınız. Onlarla beraber polkaların, troykaların sihirli alemini, ihtilalin acımasızlığını, parçalanmış Osmanlı İmparatorluğunun son günlerini yaşayacaksınız.

 

Kurt Seyt: Mirza Eminof'un oğlu olarak servet ve ünvanla doğmuştu. Yakışıklıydı, hırslıydı, cesurdu. Çar Nikola'nın Muhafız Alayında genç bir Üsteğmen oluşu onu Bolşeviklerin ölüm listesine dahil etmişti. Kaçarken getirdiği bir taka dolusu silahı Mustafa Kemal'in Kuva-yi Milliyesine teslim ettiğinde, karşılık istemeyecek kadar gururluydu. Hayatına sıfırdan başlarken elinde kalan serveti sadece gururu ve aşkıydı.

 

Shura: Tchaikovsky nağmelerinin romantizmi ile sarılmış karlı bir Moskova gecesinde, henüz onaltısındayken saf güzelliği, beklentisiz aşkı ile Seyit'in dünyasına girdi. Ailesinin ünvanı, serveti onun da ülkesinde kalmasına yardımcı olamadı. Sevdiği erkekle atıldığı bu macerada bir daha hiç göremeyecekleri vatanlarının, ailelerinin, artık yaşamayacakları geçmişlerinin hasretlerini birbirlerinin aşklarında dindirmeye çalıtılar.

 

Büyük bir aşkın, harbin, ihtilalin, hasret ve hüzünlerin hikayesi ile okuyucuyu baştan sona kendine has bir tat, merak ve heyecanla sürükleyen, uzun süren araştırmaların gerçeklikle aktarıldığı bir roman, "Kurt Seyt ve Shura."

 

 

KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN KIVANÇ TATLITUĞ'A ÖVGÜ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin