Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni meleği çok konuşulacak!

Kıvanç Tatlıtuğ'un marka yüzü olduğu firmanın 2013 sonbahar-kış koleksiyonu reklam filminde hangi güzelle kamera karşısına geçeceği soruları sonunda yanıt buldu...

resim yok
04 Eylül 2013 - 11:50
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ'un marka yüzü olduğu firmanın 2013 sonbahar-kış koleksiyonu reklam filminde hangi güzelle kamera karşısına geçeceği soruları sonunda yanıt buldu...

 

O BİR MELEK!

Ünlü oyuncuya yeni reklam filminde bir 'melek' eşlik edecek...

 

VICTORIA'S SECRET MANKENİ

Tatlıtuğ, 20 yaşındaki Victoria's Secret mankeni Barbara Palvin'le kamera karşısına geçecek

Geçen yıl dondurma reklamında birlikte rol aldığı Fransız Florence Eugene’le aşk yaşayan ve Bodrum’da görüntülenen Tatlıtuğ, 20 yaşındaki Victoria’s Secret mankeni Barbara Palvin’le Mavi Jeans’in yeni reklam filminde rol alacak.

 

YENİ GÖZDELERDEN

2006 yılında, henüz 13 yaşındayken Budapeşte sokaklarında keşfedilen ve moda dünyasında hızla yükselen Barbara Palvin, Victoria's Secret'ın yeni gözdelerinden.

 

HAYRANI ÇOK

Seksi ve masum görünüşüyle kısa sürede dünya markalarının ve moda dergilerinin dikkatini çeken Barbara Palvin’in tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de milyonlarca hayranı bulunuyor.

 

SENARYO BİLİNMİYOR

Tatlıtuğ ve Palvin’in yeni sezon reklamında nasıl bir sürpriz senaryoyla modaseverlerin karşısına çıkacağı heyecanla bekleniyor. Palvin, ilk defile tecrübesini 2010’da Milan Moda Haftası’nda Prada için podyuma çıkarak yaşamıştı. Tatlıtuğ, Nisan ayında yine aynı markanın filmi için Brezilyalı manken Francisco Lachowski ile kamera karşısına geçmişti.

 

MODELLİK KARİYERİ

Palvin, 2006 yılında 13 yaşındayken Budapeşte sokaklarında keşfedilmiştir. İlk fotoğraf çekimi o yıl "Spur Magazine" için olmuştur. Hemen arkasından Asya'ya taşınıp modellik kariyerini orada devam ettirmiştir.[reklam]

O zamandan beri L'Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine'in kapaklarında yer almış, Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret ve Pull and Bear gibi markalar için modellik yapmıştır. Şubat 2012'de ise L'Oreal Paris'in elçisi olmuştur.

İlk defile tecrübesi Şubat 2010'da Milan Moda Haftası (Milan Fashion Week)'te Prada içindi. Ayrıca Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro gibi markaların defilelerine çıkmış, 2011 yılında Chanel'in sonbahar öncesi defilesinin açılışında bulunmuştur.

models.com'un Top 50 Models Women anketinde 40. seçilen Palvin, çoğunlukla Rus model Natalia Vodianova ile karşılaştırılıyor.

İngiliz Vogue editörü Miranda Almond onun için "Onu seçtik çünkü o kesinlikle ince bir güzelliğe sahip, genç Brooke Shields ve Natalia Vodianova arasında bir görüntüsü var." demiştir. Vodianova ve Kate Moss'u sevdiği modeller olarak belirtmiştir.

 

 

BEREN SAAT, KIVANÇ TATLITUĞ'UN İZİNDE! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin