resim yok
14 Mart 2013 - 00:00

Ekranların iki ünlü ismi Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık aynı projede buluştu.

"Kuzey Güney" dizisinin yıldızı ve son olarak da "Kelebeğin Rüyası" filmindeki performansıyla herkesin beğenisi kazanan Kıvanç Tatlıtuğ ile ekranların sevilen oyuncusu İlker Ayrık, bir reklam filmi için biraraya geldi.

Perşembe akşamı ilk defa televizyonlarda yayınlanacak olan yeni reklam filmininin yüzü olan Tatlıtuğ ve Ayrık'ın oynadığı reklamlar oldukça ilgi çekecek gibi.

Reklam hakkında

Nuri (İlker Ayrık); uyanık, yaramaz, sevimli, devamlı başına iş açan bir karakterdir. Zıt ikizi Ali (Kıvanç Tatlıtuğ) ise akıllı, bilinçli, yol gösterici, çözümcü ve iyi kalplidir. İkizi Nuri, farklı durumlarda kendini çıkmaza sokarken, yol gösterici ve çözüm odaklı kardeşi Ali, Akbank ürün ve hizmetlerini kullanma konusunda ona yol gösterecektir.

Akbank reklam kampanyasında ''Ali'' rolünü üstlenen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Akbanklıların işlerini ne kadar tutkuyla yaptıklarını yakından görme fırsatı bulduğunu belirterek, ''Böyle köklü bir kurum ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyorum'' dedi.

Reklam filminde, ''Nuri'' karakterini canlandıran ünlü oyuncu İlker Ayrık da böyle bir projede yer almaktan gurur duyduğunu söyledi.

 



“Çocuk ve bebek oyuncular 3500 kişi arasından seçildi”

Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü ise, projede yer alan sanatçılara ve katkısı bulunan herkese emekleri için teşekkür ederek “Aslen filmde bizleri en çok zorlayan konu casting oldu. Kıvanç ve İlker'in bebekliklerinden bugüne gelene kadar benzerlerinin bulunması için toplam 3500 cast arasından seçim yapıldı ve en uygun castlar şeçildi. Filmde geçen dönemlere ait detaylar da ince ince çalışıldı. Hastanedeki Bebek Odasındaki beşiklerin kırmızı kurdelelerinden, 80'lere ait okul çantasına, önlük ve yakasından, sünnetteki nazarlığın Urfa'dan özel olarak getirtilmesine kadar herşey aslına uygun üretildi. Mekanlar da özel olarak seçildi Çemberlitaş Sinema salonundan, Kasımpaşa Ahmet Emin Yalman İlk Öğretim okuluna hepsi tarihi dokusu baskın ve bahsedilen dönemleri yaşamış mekanlardı. ” dedi.  
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin