resim yok
10 Ağustos 2012 - 00:00

 

Kıvanç Tatlıtuğ için bu yaz tatile çıkmak hayal oldu. “Kuzey Güney”in sezon finalinin ardından soluğu “Kelebeğin Rüyası” filminin setinde alan ünlü oyuncu bir yandan çekim yaptı, bir yandan da üniversite sınavlarına girdi.
 
Kıvanç Tatlıtuğ, başrolünde oynadığı “Kuzey Güney” dizisinin tatile girmesinin hemen ardından Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi “Kelebeğin Rüyası” için kamera karşısına geçti. Film için 1,5 aydır Zonguldak’ta çekim yapan ünlü oyuncu, setten fırsat buldukça soluğu İstanbul’da aldı ve aylar sonra döndüğü İstanbul Kültür Üniversitesi’ndeki sınavlarına girdi. Eğitimini tamamlamak isteyen, bu nedenle İstanbul-Zonguldak arasında mekik dokuyan Tatlıtuğ, şimdi merakla sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.
 
Trafik kazası
Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolü Mert Fırat ve Belçim Erdoğan'la paylaştığı “Kelebeğin Rüyası” filminin set ekibi, Zonguldak’taki çekimlerin son gününde trafik kazası geçirdi. İçinde set ekibinin bulunduğu, Emin Öztürk’ün kullandığı otomobil, Kemer mevkisinde İsmail Çakıroğlu yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüleri, Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. .

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin