resim yok
30 Ağustos 2007 - 00:00

"Gümüş" dizisinden sonra ortalarda görünmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, imkansız bir aşkın peşinde koşuyor. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı, Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı "Menekşe ile Halil" adlı dizi, yeni sezonda Kanal D'de ekrana gelecek. Almanya'da tutucu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve istemediği bir adamla evlendirilmek zorunda kalan Menekşe ile sevdiği genç Halil'in öyküsünü konu alan dizinin ilk bölümlerinin çekimi Almanya'da yapıldı. Dizide, geçtiğimiz sezon "Gümüş" dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Sedef Avcı başrolde. Almanya'da başlayan çekimlerde ekibe, 10 kişilik Alman teknik ekip, 200 kişilik figürasyon kadrosu ve Alman oyuncu Patricia Lueger de dahil oldu. Dizi, iki gencin Berlin'den kaçışayla başlıyor. Berlin Templhof Havaalanı'ndaki çekimler on 14 sürdü. Dizinin konusu Dizide, Bosnalı Halil ile Almanya'da yaşayan tutucu bir ailenin kızı Menekşe’nin imkansız aşkı anlatılmaktadır. Birbirlerine aşık olan Menekşe ve Halil aynı iş yerinde çalışmaktadırlar. Fakat Menekşe’nin babası ağabeyleriyle de birlik olarak Menekşe’yi kendi istedikleri biriyle evlendirirler. Düğünün ertesi günü Menekşe Halil'e tüm gerçekleri anlatarak onunla İstanbula'a kaçar. Ağabeyleri de Menekşe’nin peşinden İstanbul’a gelmişlerdir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin