Kızılelma'da, MİT'e şok eden İncil mesajı!

Kızılelma'da, MİT'e şoke eden İncil mesajı!

resim yok
23 Ocak 2014 - 13:08
Magazin

Kızılelma'da, MİT'e şoke eden İncil mesajı!

Osman Sınav'ın, daha ilk bölümden itibaren çok konuşulan dizisi Kızılelma'da kızılca kıyametler kopmaya devam ediyor...


Kızılelma'da, MİT'e şoke eden İncil mesajı!

İlk bölümündeki aksiyon sahneleriyle adından söz ettiren Osman Sınav'ın yeni dizisi Kızılelma, dün akşam yayınlanan ikinci bölümünde yürekleri ağızlara getirdi.

 

İLKÖĞRETİM OKULU HAVAYA UÇURULDU

Bölümün final sahnesinde, ülkede nefret operasyonları yaparak halkı daha da germek, topyekün güvensizlik ortamı oluşturmak isteyen şer odakları, okul bombalama eylemiyle, bu hedefine ulaşmayı amaçladı. Okulun patladığı sahne tüyler ürpertti.

 

İKİ BÜYÜK PROVOKASYON

İkinci bölümde bir diğer dikkat çeken bölüm ise, bir Şırnak milletvekilinin suikaste uğraması ve polis aracına kurulan pusu sonrası 5 polisin şehit edilmesiydi.

 

İNCİL'DEN BİR BÖLÜMLE TÜRKİYE MESAJI

Devamındaki bir sahnede de, Suriye'de esir tutulan, daha sonra takas yoluyla kurtarılan MİT personeli Zeynep'in kafa derisinin içerisine yerleştirilmiş çipin içinden çıkan mesaj kafaları karıştırıyordu.

Mesaj Latince yazılmıştı ve İncil'den bir pasajı içeriyordu. Türkçe'ye çevrilmiş hali ise MİT personelince şaşkınlıkla karşılandı.

Mesajda şöyle yazıyordu:[reklam]

"Türkiye:

Damda olan, evdeki eşyalarını almak için aşağıya inmesin. Tarlada olan, abasını almak için geri dönmesin."

MİT ekibine yeni katılan, dizinin başrolü Murad Altay İncil'deki bu bölümü şöyle yorumluyordu:

"Kıyamet... Sonun başlangıcını anlatan bölümler. Büyük bir yıkım ve katliam dalgası. Öyle ki, kan oluk oluk akarken, dama çıkan inmesin, tarlada olan dönmesin."

 

"TÜRK İSTİHBARATINA SELAM SÖYLE..."

Bu açıklamanın ardından Murad Altay, daha önce gerçekleştirdikleri ajan değiş-tokuşu sırasında, araya giren henüz kim oldukları tam olarak kestirilemeyen bir başka grubun liderinin kendisine söylediği sözleri aktardı.

Şahıs, Murad'a "Türk istihbaratına selam söyle, onlardan alacağım giderek artıyor" demişti. Murad da bu sözler karşısında "babayı alırsın" şeklinde karşılık vermişti.

 

 

'KIZILELMA' DÜN AKŞAMKİ BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin