Kızılelma'da Murad canı pahasına gerçeğin peşinde!

Başbakan için planlanan suikast açığa çıkıyor!

resim yok
05 Mart 2014 - 10:44
Yeni Bölüm

Başbakan için planlanan suikast açığa çıkıyor!

TRT 1'in Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi 'Kızılelma'ya bugün; Wilma Elles konuk olacak.

Furkan Palalı'nın istihbarat elemanı 'Murad'ı canlandırdığı dizinin bu bölümünde; Başbakan'a yapılan suikast planı ortaya çıkacak

 

HEYECAN ZİRVEDE

Türk istihbaratının anlatılmayan hikayesini konu alan 'Kızılelma', Çarşamba akşamları TRT 1'de ekrana gelmeye devam ediyor. Dizide; heyecan durulmuyor.

Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat ve Erdal Cindoruk gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide bu hafta; Başbakan'a suikast hazırlığı içinde olan 'Elsa' isimli teröristi Wilma Elles canlandıracak.

 

TEHLİKE YANIBAŞLARINDA

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın, senaristliğini ise Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği dizinin bu akşamki bölümünün konusu ise şöyle:

Uluslararası terör odağının Türkiye'deki temsilcilerinin asıl hedefinin Başbakan olduğunu iddia eden 'Murad'; müsteşar yardımcısı 'Cahit Atakan'a, bu olayın çözülmesinde verilecek her göreve hazır olduğunu söyler.

İstanbul'daki birimin bilgisi dışında olan bu gizli görevde 'Murad', tek başınadır. Çıktığı bu zorlu yolda yapılacak tek şey, 'McNamara'nın yanında yer almaktır. Ama 'Murad'ın, 'McNamara'yı ikna etmek için seçtiği yöntem; onu bir seçim yapmaya zorlar.[reklam]

Diğer taraftan Türkiye'ye gelen 'Elsa'; özel eğitilmiş, kıyıcı ve acımasız bir teröristtir. İstihbarat elemanı 'Murad', bu bölümde 'Elsa'nın Başbakan'a yaptığı suikast planını ortaya çıkaracak.

Furkan Palalı ve Pelin Akil'in başrollerinde oynadığı 'Kızılelma' dizisinin bu bölümüne konuk olan Wilma Elles, 'Elsa' isimli özel eğitimli, acımasız bir teröristi canlandırıyor.

 

CANI PAHASINA...

Dizinin bu bölümünde istihbarat elemanı 'Murad', canı pahasına gerçekleri açığa çıkarmaya çabalıyor.

Türkiye'nin kendi hikayesini, ilk kez bir 'Türk ajan dizisi'yle ekranlara taşıyan 'Kızılelma'; izleyiciyi ekran başına kilitleyecek yeni bölümüyle 05 Mart 2014, Çarşamba akşamı saat 19:55'te TRT 1'de!

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI (Tıkla-izle)

 

WILMA ELLES, BAŞBAKAN'A SUİKAST İÇİN EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin