Kızılelma'nın Murad Altay'ından ilginç itiraflar!

''Dizi, rüyalarıma giriyor...''

resim yok
15 Temmuz 2014 - 10:25
Magazin

''Dizi, rüyalarıma giriyor...''

Furkan Palalı, dizideki ölüm sahnelerinden çok etkilendiğini söyledi.

TRT 1'de yayınlanan 'Kızılelma' dizisindeki performansıyla dikkat çeken Furkan Palalı, yaz tatili sonrası başlayacak çekimleri iple çektiğini belirtti.


Dizide 'Murad Altay' karakterini canlandıran oyuncu;

 

''PSİKOLOJİSİ ÇOK FARKLI''

''Her bölümde ölüm var. Sahneye hazırlanmanın psikolojisi çok farklı.

Zeynep Gevher'in sezon finalinde öleceğini öğrendiğimde, 'Murad Altay' kadar üzüldüm diyebilirim'' diyor.

 

RÜYASINDA SÜREKLİ...

Rüyasında sürekli 'Murad Altay' olduğunu söyleyen Palalı, şöyle devam ediyor:

''Çünkü ben o sevdiğini kaybedince ne yapar demiyorum, ben kaybetseydim ne olurdu diyorum. O yüzden de Murad'ım, ben ne kadar Murad olursam seyirci de o kadar gerçekçi bulacak ve benimle gülüp, benimle ağlayacak düşüncesindeyim. O sahneleri parça parça çektiğimiz için 3 gün sürdü ve 3 gün yakınımı kaybetmiş gibiydim, o duygusal yoğunluğu ancak öyle koruyabilirdim.

Sürekli acıyı hissetmekten rüyamda Zeynep'i görüyordum, tabutunu görüyordum, kanlı ellerini tutuyordum, rüyamda sürekli Murad'dım. Son bölüm geldiğinde bir hafta sonra tatil zamanı diye sevinmem gerekirken o kadar ağır sahneler vardı ki bütün hafta stres yaşadım.[reklam]

''BU BİR SEÇİMDİR VE...''

Bu bir seçimdir ve ben ancak bu denli gece gündüz yaşayabildiğim, beni zorlayan, uykularımı kaçıran, uyuyabildiğim anlarda da rüyalarıma giren adamları oynamaktan büyük keyif alıyorum" dedi

 

KARAKTERİNE BENZİYOR MU?

Palalı, daha önceden bir röportajda kendisine sorulan 'Murad Altay'ın size benzeyen yanları var mı?' sorusuna şu yanıtı vermişti:

''Samimi olması, kendime benzettiğim bir özelliği. Seyirci ilk başta 'Murad'ı ukala bulmuş olabilir ama yaptığı işler hep içten. Ben de dolambaçlı yolları sevmem. Sevdiğim insanlara içten ve samimi davranırım.

Belki öfkesi de benziyordur bana. Ben de haksızlığa uğradığımda öfkeleniyorum. Ama 'Murad', asosyal bir adam. Ben işim gereği de ondan farklıyım.''

 

 

ŞİKAYET EDİLEN DİZİ 'KIZILELMA' İÇİN KARAR ÇIKTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin