Klavye Delikanlıları ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

İlk bölümün yayınlanmasına sayılı günler kala Klavye Delikanlıları ne zaman başlıyor? Yeni nesil dolandırıcılık konusu etrafında gelişen olayları anlatan dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Karakterleriyle her birini ayrı seveceğiniz Klavye Delikanlıları için tüm detaylar...

Berfu Gürle
22 Eylül 2017 - 16:00
Gündem

Günümüz internet gençlerini konu edinen gençlik komedi dizisi Show TV ekranlarında seyircisine kavuşmayı bekliyor. Dizinin başrollerinde usta oyuncu Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever ve Uraz Kaygılaroğlu var.

İnternet gençliğini konu edinen yeni dizi Klavye Delikanlıları, yeni sezona girecek yeni yapımlar arasında bulunuyor. Yayın tarihinin kesinleşmesiyle birlikte özellikle genç izleyici kitlesi tarafından heyecanla beklenen dizi iki asosyal arkadaşın internet dolandırıcısına dönüşmesini konu ediniyor.

Süreç Film ile Ali Gündoğdu dizinin yapımcılığını üstlenirken, yönetmenliğini Yahya Samancı yapacak. Senaryo yazarları Murat Şeker ile Ali Tanrıverdi olacak. Bu sezon oldukça iddialı başlayan Show Tv'nin reytinglere oynayacağı düşünülen dizisi Klavye Delikanlıları günümüz gençleri ve gençlerin çevreleri ile uyumlarını eğlenceli bir işleyişle karşımıza çıkaracak.

Klavye Delikanları Tanıtım Videosu ve 1. Fragmanı

 

Klavye Delikanlıları Konusu

Çocukluklarından beri insanlar ile pek diyalog kuramayan Bayram ve Kerem çok yakın iki arkadaştır. Diyalog kurmakta zorlanan bu iki genç asosyal bir yapıya sahip oldukları için sanal mecrada çok fazla vakit geçirirler. İnsanların yüzlerine karşı birebirde kuramadıkları her kelimeyi sanal ortamda dile getirip üstüne birde para kazanmaya başlayınca "TROL" krallıklarını kurmuşlardır. 

Bir gün Bayram'ın kuzeni olan Volki yaşadığı Amerika'dan ülkeye geri döner. Bayram ve Kerem'in aksine oldukça sosyal olan Volki'nin planı dijital dolandırıcılık yapacağı bir çete kurmaktır. Kerem ve Bayram'da ki potansiyeli fark eder ve onları yeni nesil dolandırıcılığın içinde sokar. İşler heyecanlı bir hal almaya başlar.

17-09/22/klavye-delikanlilari1.jpg

Kurduğu takımda bir kişiyeihtiyaçları kalır. O kişi ise güzelliği zekası sayesinde dolandırıcılıkta uzman olan Seyran'dır. Ekibin asıl hedefi ise zengin insanların kredi kartları üzerinden dolandırıcılık yapmaktır. Macera dolu dakikalara sahip dizide 4 gencin uzun soluklu hikayesini göreceğiz. Klavye Delikanlıları 3 Ekim Salı günü saat 20:00'da Show TV ekralarında seyircisiyle buluşacak.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin