resim yok
25 Eylül 2014 - 12:44
Röportaj

''Şizofren olma hayalim var!''

Ekranın yeni yüzlerinden Seray Kaya iddialı: ''Bir şizofreni oynamayı çok istiyorum. Oynamayı çok istediğim için şizofreni üzerine bir kısa film yazdım. Böyle bir teklif gelmezse kendi kısa filmimi çekip oynayacağım.''


Oyunculuğa 'Huzur Sokağı' dizisiyle adım atan, muhafazakar 'Rezzan' karakterini canlandıran Seray Kaya (23), şimdi Fox TV'de yayınlanan ve kısa sürede sevilen 'Kocamın Ailesi'nde 'Cin Ali' görünümlü 'Miray'ı oynuyor.

James Cameron'ın efsane filmi 'Avatar'ın yıldızı Zoe Saldana'yı andıran fiziğiyle de dikkat çeken ekranın yeni yüzlerinden Kaya, ''Hiç acelem yok'' dese de kariyer basamaklarını ikişer, üçer tırmanıyor.

Oyunculuk macerasını ve hayallerini '10Sayfa.com' isimli dijital platforma anlatan Seray Kaya şöyle diyor:

 

OYUNCULUK HAYALiMDi

Veteriner olmak isterken içimde oyunculuk aşkı filizlendi. Hep hayal olarak kalacağını zannediyorken,  birden şansım yaver gitti ve hayalimi gerçekleştirmek için bu yola baş koydum. Yakın arkadaşlarımın dediğine göre koca bir okyanus aşmışım... Ailem izin vermedi başlarda, hatta çok kesinlerdi. Fakat ben de geri adım atmadım, gizli gizli eğitim almaya başladım. İki sene sürdü bu süreç. Sonrasında 'Huzur Sokağı' projesine seçilince sözleşmeyi imzaladıktan sonra aileme anlattım her şeyi. Babam kendince araştırmalarını yapıp öyle onayladı ve şimdi en büyük destekçim onlar.

 

İÇiMDEN 'MiRAY' ÇIKTI

'Miray' karakteri için toplantıya özen gösterip şık gitmiştim ve kararsız kalmışlardı oynayabilir miyim diye. Daha sonra erkek gibi giyinip deneme yaptığımız zaman karar verildi. Benim içimde de bir 'Miray' vardı, sadece dışa vuramadığım bir şekil saklı duruyordu. Bu sayede onu dışarı çıkarmış oldum. Tek zorlandığım yönü sesi ve hareketleri oldu. Sesimi biraz kalınlaştırıp oynuyorum 'Miray'ı. Daha erkeksi bir hale sokabilmek için başlarda setteki ağabeylerimizi gözlemledim. Hatta bazen kavga sahnelerinde onlardan birkaç taktik alıyorum diyebilirim.[reklam]

SERAY DA HiPERAKTiF

Gerçekte de elim durur bacağım durmaz, bacağım durur dilim durmaz (gülüyor). Yerinde duramayan kıpır kıpır bir halim olduğu doğru. Bazen müzik yokken bile dans ederim ve etrafımdaki insanlar kulağımda kulaklık, müzik dinlediğimi zannederler.

 

OYUNCULUKLA İLGİLİ BİR HAYALİM VAR

Her sahnem beni heyecanlandırıyor. Sadece ilk zamanlar heyecan ve korku dolu oynuyordum. Şimdi ise heyecanlı ama kendinden emin, 'her sahneme ne katabilirim' düşüncesiyle oynuyorum. Bir şizofreni oynamayı çok istiyorum. Hatta oynamayı çok istediğim için şizofreni üzerine bir kısa film yazdım. Böyle bir teklif gelmezse kendi kısa filmimi çekip oynayacağım.

 

HATA YAPMAKTAN KORKMAM

''Hata yapmaktan korkmuyorum.  Ben hatalarımla büyüyorum. Bu sayede olgunlaşıyor, ders çıkarıyor ve doğruyu buluyorum. Bazen insan doğruyu, yanlışı göremediği dönemler yaşar. Kusurlarımızla varız, mühim olan hataları tekrarlamamak.''

 

 

'KOCAMIN AİLESİ' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin