resim yok
21 Eylül 2010 - 00:00

İsmail Hacıoğlu'yla kısa bir süre önce evlenen Vildan Atasever'in yüzünün kızardığı anlar. İsmail Hacıoğlu'nun Çakal filmindeki sevişme sahneleri, ön jürideki eşi Vildan Atasever'i utandırdı. İsmail Hacıoğlu'nun rol aldığı Çakal isimli sinema filmindeki sert sevişme sahneleri, Altın Portakal Film Festivali'nin ön jürisinde bulunan eşi Vildan Atasever?in yüzünü kızarttı. İsmail Hacıoğlu, bu yıl 48. Altın Portakal Film Festivali'nde "Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak" ve "Çakal" adlı filmleri ile En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kovalayacak. Hacıoğlu'nun geçtiğimiz Nisan ayında evlendiği Vildan Atasever'se Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması'nın ön jürisinde bulunuyor. Yarışmaya başvuran kırk yedi filmi diğer jüri üyeleri ile birlikte değerlendiren Vildan Atasever, eşinin sert sevişme sahnelerini izlerken yüzünü kapatmak zorunda kaldı. Kendisi de bir oyuncu olan ve sevişme sahnelerini doğal karşılayan Vildan Atasever, eşinin sevişme sahneleri perdeye yansıdığında elleri ile yüzünü kapadı. İsmail Hacıoğlu'nun Erkan Can, Haldun Boysan ve Turgay Tanülkü'yle baş rollerini paylaştığı Çakal, bir marangozun mafyaya girişi ve orada yükselişini konu ediniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin