Koçyiğit ailesine kanser haberi şoku!

Gülşah Alkoçlar'a kanser teşhisi konuldu!

resim yok
02 Ekim 2014 - 10:23
Magazin

Gülşah Alkoçlar'a kanser teşhisi konuldu!

Hülya Koçyiğit'in Yeşilçam'da bir dönem çocuk yıldız olarak tanınan kızı Gülşah Alkoçlar, göğüs kanserine yakalandı. 45 yaşındaki Alkoçlar, tedavi için Amerika'ya gitti.

 

ALKOÇLAR AİLESİNE KANSER ŞOKU

Güneş'ten Recep Aslan'ın özel haberine göre Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar, Ağustos sonunda büyük kızı Neslişah'ı ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'la evlendirmişti.

Günlerce konuşulan görkemli bir düğün yapan ve ailece çok keyifli günler geçiren Alkoçlar, kısa süre önce göğsünde kanserli bir kitle olduğunu öğrendi.

 

EN BAŞTA GİZLEDİLER

Kanser şokuyla sarsılan Alkoçlar, hastalığını başta özellikle annesi Hülya Koçyiğit'ten gizledi.

Ailesinde göğüs kanserine yakalanan kimse olmayan Alkoçlar, gerekli testleri yaptırdıktan sonra da geçen günlerde Amerika'ya gitti.

 

KİTLE KÜÇÜLTÜLECEK

Önceki gün İstanbul'a dönen Alkoçlar'ın önce ameliyat yerine kemoterapi göreceği öğrenildi. Göğsündeki kitle küçültülecek olan Alkoçlar'ın gerekirse ameliyat olmasına karar verilecek.[reklam]

Eşi Ender Alkoçlar, kızları Neslişah ve Aslışah bu zor döneminde annelerinin üzerine titriyor, moralini yüksek tutmak için ellerinden geleni yapıyor.

İki hafta önce İpek Ayaydın'ın nikahına beraber katıldığı annesine Neslişah Alkoçlar, sosyal medyadan duygusal bir mesaj gönderdi ve ''Bu dünyaya bir daha gelsem yine annem olarak seni seçerim. Seni çok seviyorum. Sen iyi ki varsın'' yazdı.

 

HIZLA YAYILIYOR

Son yıllarda hızla yayılan göğüs kanserine yakalanan ünlüler arasında Oya Başar, Vahide Gördüm, Deniz Uğur, Nilüfer ile 'Karadayı' ve 'Kara Para Aşk'ın genç senaristi Sema Ergenekon da bulunuyor.

 

 

İKİ ÜNLÜ OYUNCU ARASINDA AFİŞ KAVGASI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin