resim yok
27 Mart 2013 - 00:00

Geride bıraktığımız yıl gerçekleştirilen uyuşturucu baskınında gözaltına alınan Köksal Engür'e hapis istemi....

Leyla ile Mecnun” dizisinin ‘Ak Sakallı Dedesi’ Köksal Engür uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla geçtiğimiz eşi Jale Engür’ün de aralarında bulunduğu 19 kişi ile birlikte gözaltına alınmıştı.

 

Beyoğlu, Cihangir’deki evinde hassas terazi ile birlikte paketler halinde 1 kilo 300 gram esrarla yakalanan Köksal Engür ve eşi Jale Engür hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

 

Çete ile irtibat

TMK’nın 10. maddesi ile Yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’nce düzenlenen iddianameye göre Engür çiftinin Abdulkerim ve Hasan Bulut liderliğindeki sokak satıcıları olarak tabir edilen uyuşturucu çetesi ile irtibatı tespit edildi.

ÇETELERDEN UYUŞTURUCU ALMIŞ

 



Savcı Hakan Karaali tarafından hazırlanan iddianamede Jale Engür’ün uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtildi. Sekiz ayrı çete üyesinden uyuşturucu temin ettiği belirtilen Jale Engür’ün bu uyuşturucuyu bazı isimlere ulaştırdığı belirlendi.

 

Jale Engür’ün eşi Köksal Engür’e de uyuşturucu temin ederek de suç işlediği belirtildi. Jale Engür’ün Beyoğlu’ndaki konutunda ve üst aramasında da uyuşturucu bulunduğu belirtilen iddianamede, üzerinde 2.5 gram eroin ve 91 gram esrar bulunduğu ayrıca 2 tablet uyuşturucu madde de ele geçirildiği belirtildi.
[reklam]
İddianamede Köksal Engür’ün de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu kaydedildi. Şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığına ilişkin herhangi bir delil elde edilemediği belirtilen iddianamede Jale Engür ile birlikte kullanmak üzere çeteden uyuşturucu satın aldığı, satın aldığı esrarı kendi konutunda muhafaza ettiği belirtildi.

 

Jale Engür hakkında çete üyesi olmaktan 33 yıl hapis talebiyle dava açılırken Köksal Engür hakkında uyuşturucu madde satışından 22.5 yıl hapis istendi.

 

 Leyla ile Mecnun - Yokluğunda (Leyla The Band) klibi için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin