Komedi yazarı Marsh McCall hayatını kaybetti!

Televizyon dünyasında birçok yabancı komedi dizisinin yazar ve yapımcı kadrosunda yer alan Marsh McCall bu sabah hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
23 Mayıs 2017 - 00:07
Gündem

Televizyon dünyasında birçok yabancı komedi dizisinin yazar ve yapımcı kadrosunda yer alan Marsh McCall bu sabah hayatını kaybetti. 52 yaşındaki komedi yazarının 53. yaş gününü kutlamasına haftalar kalmıştı.

Sektördeki yaratıcı isimler topluluğunda oldukça sevilen bir isim olan ve gerçek bir beyefendi olarak hatırlanacak McCall, son olarak Tanner ailesinin maceralarını izlemeye devam ettiğimiz Netflix'in popüler komedi dizisi Fuller House'ta yürütücü yapımcı kadrosunda çalışıyordu.

MCCALL'IN KARİYERİ

Kariyerine Late Night with Conan O'Brien ekibinde 1993-1995 seneleri arasında yazarlık yaparak başlayan McCall'ın primetime'a geçişi ise NBC'nin komedi dizisi Just Shoot Me! ile oldu. Yazarlıkla başladığı bu projede yürütücü yapımcılığa kadar yükseldi.

17-05/23/marsh-mccall-hayatini-kaybetti.jpg

İKİ DİZİNİN ORTAK YARATICISIYDI

CBS kanalında yayınlanan My Big Fat Greek Life'ın Nia Vardalos ile ortak yaratıcılığını üstlenen McCall ayrıca NBC kanalı için John Lithgow ve Jeffrey Tambor'lu Twenty Good Years dizisinin ortak yaratıcılığını Michael Leeson ile birlikte gerçekleştirdi.

McCall bu dizilerin dışında ABC'nin yakın zamanda iptal edilen uzun soluklu komedisi Last Man Standing'de ve ABC sitcom'u Full House'un devamı niteliğindeki Netflix'in Fuller House'unda yürütücü yapımcı olarak görev yapıyordu.

17-05/23/twitter.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin