Komşular dizisi ne zaman başlıyor? Komşular dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Fox Tv ekranlarına günlük dizi olarak gelmeye hazırlanan Komşular dizisi ne zaman başlıyor? Sevilen oyuncu Ali Oğuz Şenol'un başrolde olduğu Komşular dizisi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu.

Berfu Gürle
05 Ekim 2017 - 16:31
İptal - Onay

MedYapım'ın yeni gözde dizisi bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranlarının gün geçtikçe meraklandığı dizi günlük olarak Fox Tv ekranlarında olacak. Dizinin çekimlerinde yer alan kişilerin İnstagram üzerinden paylaşımlarına göre çekimler başlamış. Komşular dizisi ne zaman başlıyor? Komşular dizisi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu mu? İşte tüm merak ettikleriniz haberimizde!

 17-10/05/komsular-dizisi-oyuncu-kadrosu.jpg

Komşular dizisi ne zaman başlıyor?

Senaryosunu Zehra Çelenk'in yazdığı dizinin Ekim ayında Fox Tv'de ekranlarında olması bekleniliyor. Tarih henüz kesin değilken 30 Ekim'de başlayacağı duyumlarımız arasında.

Komşular dizisi ilk fragmanı

 

 

Başarılı günlük dizilerine imza atan Fox Tv, yeni sezonda Komşular ile yakında ekranlara geliyor.

17-10/05/the-neighbors-dizisi.jpg

Komşular dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Dizinin konusu 2012 yılında yayınlanmış ABD yapımı The Neighbors dizisinden uyarlama olacağı konuşuluyor. The Neighbors 2 sezon 44 bölümden oluşan bir dizi içerisinde Romantik-Aile-Komedi türlerini barındırmasıyla hayatın gündelik koşuşturmasında bir nebze olsun güldürmeyi hedeflemiş bir yapımdır. Komşular dizisininde bir aile komedi olacağı konuşuluyordu. 

Başrollerinde Ali Oğuz Şenol, Gizem Altunay, Kevork Türker, Serap Önder, Arda Esen, Sema Şimşek ve Zafer Demircan yer alıyor.

Ali Oğuz Şenol

17-10/05/ali-oguz-senol-1507209134.jpg

8 Haziran 1984 doğumlu yakışıklı oyunca İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan Kübra Şenol ile evlidir. Çınarın Gölgesinde, Farklı Desenler, Kavak Yelleri ve Adını Sen Koy projelerinde yer almıştır.

Gizem Altunay

17-10/05/gizem-altunay-komsular-dizisi.jpg

13 Mart 1987 Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimi Deniz Yıldızı dizisidir.

Kevork Türker

17-10/05/kevork-turker-komsular-dizisi-1507209550.jpg

1 Ocak 1957 İstanbul doğumlu olan usta oyuncu birçok dizide yer almıştır. Mavi Kelebekler, Yahşi Cazibe, Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Sensiz Olmaz, Aşkın Bedeli ve Şehrin Melekleri gibi dizilerde yer almıştır. 

Serap Önder

17-10/05/serap-onder-komsular-dizisi.jpg

19 Ağustos 1956 Boyabat doğumludur. Babam İçin, İşler Güçler, Aşkın Bedeli ve Hayat Şarkısı projelerinde yer almıştır.

Arda Esen

17-10/05/arda-esen-komsular-dizisi.jpg

4 Mayıs 1975 yılında dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve yapımcıdır.

Sema Şimşek

17-10/05/sema-simsek-komsular-dizisi-oyuncusu.jpg

24 Şubat 1976 Almanya'da dünyaya gelmiştir. Mankenlik yapmış olan güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1995'te Best Model Of World 4.sü seçilmiştir. 1994'te Best odel Of Türkey 1.si seçilmiştir. Dabbe 6, Kurtlar Vadisi Pusu projelerinde yer almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin