resim yok
12 Mart 2010 - 00:00

Kanal 7'de yayınlanan Ebru ile Paylaştıkça programında konuğun anlattığı hikaye yalan çıkınca sunucu Ebru Gediz konuğunu canlı yayından kovdu. Gazeteciler.com'un haberine göre programa çıkan Orhan Yılmaz, yıllar sonra bir beşik kertmesi olduğunu öğrendiğini, şimdi onunla evlenmesi için kendisine tuzak kurulduğunu öne sürdü. Ebru Gediz de iddiaya konu olan Celal Küfredi adlı kişi ile telefon bağlantısı yaptı. Beşik kertmesi olduğu öne sürülen Aysel adlı kızın amcası olan Küfredi, şaşkına çeviren bilgiler verdi. Aysel adında ailelerinde kız dahi bulunmadığını söyledi. Bunun üzerine devreye giren Orhan Yılmaz, "Aysel diye biri yoksa bana telefonunu niye verdin şerefsiz" deyince karşı taraf da ağır küfürlere başladı. Bu arada Yılmaz'ın eşi de telefon edip "onun orada ne işi var" deyince Gediz konuğunu canlı yayında stüdyodan "hadi canım benim hadi, hadi..." diyerek kovdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin