Kordon Celil'in diziden ayrılık sahnesi

STV'de ekranlara gelen Şefkat Tepe dizisinde Kordon Celil karakterini canlandıran Ertuğrul Şakar'ın diziden ayrılık sahnesi 'intikam sahnelerini' aratmadı!

Ahmet Beyazkaya
18 Mart 2014 - 18:57
Magazin

Şakar'ın 143. bölümde son kez canlandırdığı Kordon Celil'in yüzünü köpekler parçaladı. Şakar da diziden resmi olarak ayrıldığını açıkladı.

Peygamber Efendimiz'in kamyonete bindirildiği sahne ve gazetecilerin hedef gösterildiği Karanlık Kurul ile büyük tepki çeken Şefkat Tepe'de çok çarpıcı bir sahne yaşandı.

Dizide, Kordon Celil'i canlandıran Süleyman Şakar, STV'nin Başbakan Erdoğan ve hükümete karşı izlemiş olduğu yayın politikasını gerekçe göstererek diziden ayrılma kararı almıştı. Şakar'ın 143. bölümde son kez canlandırdığı Kordon Celil, eli kolu bağlı olarak iki köpeğin önüne atıldı ve vahşi köpekler Celil'in yüzünü parçaladı. Dizinin son bölümü bu sahne ile biterken Şakar ise önceki gün twitter hesabından Şefkat Tepe'den ayrıldığını duyurdu.

Şakar geçtiğimiz günlerde noter aracılığıyla çektiği ihtarnamede diziden ayrılmak istediğini gerekçesiyle birlikte duyurmuştu. 2010 yılının Ekim ayından beri dizide rol alan Şakar, ayrılma gerekçesi olarak ise dizinin yayınlandığı STV'nin Başbakan Erdoğan ve Hükümeti hedef alan yayınlarını gösterdi.

YAYIN POLİTİKASI RAHATSIZ EDİCİ

Fenomen oyuncu şu açıklamayı yapmıştı:

"Şahsım ve şirketiniz arasında 24.10.2010 tarihinde imzalanan sözleşme gereği, Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Şefkat Tepe adlı dizide Kordon Celil karakterini canlandırmaktayım. Şefkat Tepe dizisinin yayınlanmış olduğu Samanyolu Televizyonunun, son günlerde, Başbakanımıza ve Hükümetimize karşı izlemiş olduğu yayın politikası şahsımı son derece rahatsız etmektedir."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin