Kördüğüm (Intersection) ABD ve Avrupa pazarında

“Intersection” adıyla Avrupa ve Amerika başta olmak üzere tüm dünyaya açılan “Kördüğüm”, Endemol Shine International’ın kataloğuna giren ve satışını yapacağı ilk Türk dizisi oldu.

resim yok
02 Nisan 2016 - 00:33
Magazin

Her yıl nisan ayında Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen ve uluslararası televizyon yapımcılarının, sektördeki en büyük ve prestijli buluşma noktası olmasının yanında, dünyanın en büyük televizyon pazarı olan ‘MIPTV’de bu yılki yıldız, Türk izleyicinin de reytinglerle ödüllendirdiği Kördüğümoldu.

16-04/02/1459437760__mg_6640av.jpg

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştığı, FOX TV’de yayınlanan Kördüğüm, 4-7 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek ‘MIPTV’de, ‘Intersection’ adıyla dünya pazarına sunulacak.

 

KATALOĞA GİRMEYİ BAŞARDI

Endemol Shine International tarafından Avrupa ve Amerika başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerine satışı gerçekleştirilecek olan ‘Kördüğüm, gücü dünyaya yayılmış büyük bir Batı Avrupa firması tarafından dünyaya pazarlanan ilk Türk dizi olurken, Endemol Shine International’ın Avrupa ve Amerika yapımı hit dizilerinin yer aldığı kataloğuna da girmeyi başararak sektörde çok büyük bir farklılık yarattı.

16-04/02/1459437758_k__rd______m_1.jpg

 

KIRMIZI HALI VE PARTİ İÇİN CANNES’DALAR

 

Kördüğüm’ün başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yanı sıra Endemol Shine Türkiye yöneticileri Gökhan Tatarer ve Hakan Eren de Endemol Shine Group’un davetlisi olarak, Kördüğüm için verilecek partiye katılmak, dünya basınına röportaj vermek ve kırmızı halı töreninde yer almak üzere Cannes’a gitti.  

 

Intersection

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin