Korku dizisi The Haunting of Hill House'a Annabeth Gish de katıldı!

Korku severlerin heyecanla beklediği Netflix dizisi The Haunting of Hill House'un oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
03 Kasım 2017 - 13:03
Gündem

Korku türünü sevenlerin merakla beklediği Netflix dizisi "The Haunting of Hill House"un oyuncu kadrosuna takviyeler devam ediyor.

Shirley Jackson'ın 1959 senesinde yayımlanan aynı isimdeki klasikleşmiş romanının yeni bir uyarlaması özelliğinde olan ve kanaldan 10 bölümlük ilk sezon onayını doğrudan kapan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak AMC'nin Halt and Catch Fire'ında izlediğimiz aktris Annabeth Gish dahil oldu.

Diziye tekrar eden bir rolle dahil olan oyuncunun canlandıracağı karakter hakkında şimdilik bir detay verilmiş değil. Diziye son dönemde katılan diğer oyuncuların da rolleri saklı tutulmuştu.

"THE HAUNTING OF HILL HOUSE" KONUSU

Romandaki orijinal klasik hayalet öyküsünü temel alan The Haunting of Hill House, seksen yıllık eski büyük bir konakta yaşayanların ürkütücü ve gizemli hikayesine odaklanacak ve hikayenin kahramanları Crane ailesinin mitolojisini genişletecek.

17-11/03/annabaeth-gish.jpg

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Annabeth Gish böylelikle Carla Gugino, Timothy Hutton, Michael Huisman, Oliver Jackson-Cohen, Elizabeth Reaser, Kate Siegel, Henry Thomas, McKenna Grace, Paxton Singleton, Julian Hilliard ve Violet McGraw gibi isimlerle rol arkadaşı oldu.

Dördüncü ve final sezonu geçtiğimiz haftalarda noktalanan Halt and Catch Fire dizisinde canlandırdığı Diane Godul karakteriyle tanıdığımız 46 yaşındaki Gish ayrıca ekranların bilim-kurgu klasiği The X-Files'ın yaklaşmakta olan yeni sezonunda Monica Reyes karakteriyle tekrar karşımızda olacak.

Rizzoli & Isles (Alice Sands), Pretty Little Liars (Dr. Anne Sullivan) ve Sons of Anarchy (Althea Jarry) oyuncunun yakın dönemde tekrar eden rollerle yer aldığı yapımlar arasında bulunuyor.

17-11/03/annabeth-gish-2.jpg

Projede senarist ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Mike Flanagan'ın (Oculus, Hush, Gerald's Game, Ouija: Origin of Evil) tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturacağı dizide kendisine yapımcı kadrosunda yapım ortağı Trevor Macy, Amblin TV'den Justin Falvey ve Darryl Frank eşlik ediyor.

"THE HAUNTING OF HILL HOUSE" 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Haunting of Hill House'un 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

"Haunting (1999) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin