Kösem Sultan'ı kim oynayacak? İşte son adaylar!

Kösem Sultan'ı kim oynayacak? İşte son adaylar!

resim yok
01 Aralık 2014 - 13:38
Magazin

Eylül 2015'te yayınlanacağı duyurulan ve aylardır herkesin merakla beklediği Star TV'nin iddialı projesi Kösem Sultan için hazırlıklar devam ediyor...

Kösem Sultan savaşı kızıştı!


Sezonun beklenen projesi Kösem Sultan'ı kimin oynayacağı merakla bekleniyor.

İşte son gelişmeler:

 

İŞTE SON ADAY!

Bergüzar Korel ve Beren Saat'ten sonra yeni aday Tuba Büyüküstün.

 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Eylül 2015'te yayınlanacağı duyurulan ve aylardır herkesin merakla beklediği Star TV'nin iddialı projesi Kösem Sultan için hazırlıklar devam ediyor.

Daha önce Beren Saat ve Bergüzar Korel'in ismi geçen yapım için Emmy Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil ederek Büyük bir başarıya imza atan Tuba Büyüküstün'le de görüşülmeye başlandığı öğrenildi.[reklam]

BÜYÜKÜSTÜN İSMİ AĞIR BASIYOR

Oyunculuğa Çemberimde Gül Oya isimli bir dönem dizisiyle adım atan Büyüküstün'ün teklife olumlu baktığı ve şartlarda anlaşıldığı takdirde yeni Kösem Sultan olacağı kulislerde konuşuluyor.

 

ARAP DÜNYASI DÜŞÜNÜLÜYOR

Büyüküstün'ün isminin düşünülmesinde en büyük etkenin ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ve sergisiyle de Arap Dünyası'na açılmaya hazırlanan yapım şirketinin, oyuncunun Arap izleyicideki etkinliğini göz önünde bulundurması.

 

 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN EMMY GECESİ NASIL GEÇTİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin