resim yok
11 Kasım 2010 - 00:00

Hazal Kaya şimdi de kapıcı kızı rolüne bürünecek. Rating rekorları kıran Aşk-ı Memnu'da Adnan Bey'in kızını canlandırarak büyük beğeni toplayan Hazal Kaya şimdi de kapıcı kızı rolüne bürünecek. Artık Büyüdüm'de baş rolleri Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez ve Deniz Uğur paylaşacak. Dizide ayrıca bu senenin Best Model 1.'si Çağatay Ulusoy da rol alacak. Hazal Kaya ilerleyen bölümlerde Ulusoy'a aşık olacak. Sınıf çatışmasını konu alan dizide Vahide Gördüm Zehra isimli kapıcı karısını, Metin Çekmez kapıcıyı, Hazal Kaya'ysa gözü yüksekte olan kapıcı kızını oynayacak. Hazla Kaya ailesinin çalıştığı apartmanın üst katında oturan ve kendisine göre çok üst sınıfta olan Deniz Uğur'un kızı ile arkadaş olacak. Hazal Kaya, dizide ailesinin ekonomik durumu ile ilgili sürekli yalanlar söyleyecek ve bu yalanlar başına bela olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin