Köstebek dizi kadrosu şekilleniyor

Yeni başlayacak dizi "Köstebek"de başrollerini Çağatay Ulusoy'un ve Zeynep Farah Abdullah'ın yanında Nilay Cafer'in ismi de gündeme geldi.

resim yok
18 Mayıs 2016 - 18:00
İptal - Onay

Yeni dönemde ekrana gelmeyi planlayan Ay Yapım'ın dizisi Köstebek için aranan oyuncu bulundu. Başrollerinde Çağatay Ulusoy'un ve Zeynep Farah Abdullah'ın oynayacağı dizide bir diğer başrol için Nilay Cafer'in ismi düşünülmeye başlandı.

Yapım şirketi tarafından çıkartılan söylentiler üzerine ikiliyi birbirine yakıştıran hayranları, sosyal medyada Çağatay Ulusoy ve Nilay Cafer'i Twitter Trending Topics (TT) listesinin üst sırasına taşıdı.



Sosyal medya üzerinden Ulusoy ve Cafer'i yorum ve fotoğraf yağmuruna tutan hayranları, kısa sürede iki oyucuyu sosyal medyada en çok konuşulan iki isim haline getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin