resim yok
15 Nisan 2012 - 00:00

Özgü Namal, Ozan Güven ve Muhammed Uzuner'in başrollerini paylaştığı 'Koyu Kırmızı' pazartesi final bölümüyle ekranlara gelecek.

 

 

İşte Koyu Kırmızı'da final bölümünde yaşanacaklar;
 
Ümit, Mahir ile evlenmeye karar verdikten sonra nikah hazırlıkları başlar. Haberi alan Cemil perişandır. Mahir ise onu bertaraf etme planlarını sürdürmektedir. Bu planları bozmak üzere Cemil’e yardım etmek isteyen Zehra sürpriz bir adım atar. Bu arada, Ümit’in evlilik kararı karşısında şaşkınlığa düşen Bedriye, kızının Paris’e gitmemiş olduğunu da öğrenince dehşete kapılır ve Mahir’den kurtulmaya karar verir, ama bu hiç kolay olmayacaktır.
 
Ufuk’un kararlı tavrı üzerine geri adım atan anne ve babası aile içi bir nişan isterler. Ufuk ise abisinin katilinin peşindedir ve bu sırada Cemil ile birlikte hayati bir tehlikenin içinde kalırlar. Bu beklenmedik durum herkesin kendi hayatına yeni gözlerle bakmasına yol açacaktır.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin