resim yok
18 Mayıs 2015 - 17:44
Magazin

İngiliz televizyon kanalı ITV, Birleşik Krallık tarihinde en uzun süre saltanat sürmüş hükümdar 'Kraliçe Victoria'nın yaşamını yeni bir dizi projesi ile ekranlara getirmeye hazırlanıyor.
.
ITV, Kraliçe Victoria'nın yaşamının ilk dönemlerini 'Victoria' dizisiyle mercek altına almaya hazırlanıyor!
 

HİKAYESİ

Sekiz saat olarak planlanan dizi, 19. yüzyılda 63 yıl yedi aylık bir süreyle hükümdarlık süren Victoria'nın, çocukluğunu geride bırakarak amcası IV. William'ın ölümü üzerine 20 Haziran 1837 tarihinde henüz 18 yaşındayken tahta çıkması sürecine odaklanacak.
.
Dizinin hikayesinin Kraliçe Victoria'nın yaşamının ilk yıllarına dayandırılacağı belirtiliyor.
 

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

BBC One'ın son dönemdeki hit dönem dizisi Poldark ve ITV yapımı Endeavour'un arkasındaki Mammoth Screen'in yapımcılığını üstlendiği projede roman yazarı Daisy Goodwin -kendisi için bir ilk olmakla birlikte- ise dizinin senaryosunu kaleme alacak. 
.
Daisy ile birlikte Dan McCulloch (Endeavour, Indian Summers) ve Mammoth Screen'den ortak yönetici Damien Timmer (Parade's End, Poldark) dizinin uygulayıcı yapımcıları olarak kadroda bulunan isimler. 
 

KANALDAN AÇIKLAMA

ITV kanalı drama direktörü Steve November kanalın yeni dizi projesiyle ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
.
''Bu destansı televizyon dizisi, Victoria devrini ilk kez kraliçenin kendi gözünden görmek için bir şans! Kraliçe Victoria, mirası bugün hala yaşayan canlı ve büyüleyici bir karakter. Victoria'nın hayat hikayesi gerçekten dramatik, şaşırtıcı ve romantik dönüşlerle bezeli.
.
Konuyu, dönemi derinlemesine bilen Daisy Goodwin ve destansı dönem dramalarının ustaları olduğunu bildiğimiz Mammoth ekibi ile çalışacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.
 

ÇEKİMLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Victoria'nın çekimlerine önümüzdeki Eylül ayından sonra İngiltere genelinde belirlenen yerlerde başlanacak. Oyuncu kadrosuyla ilgili haberlerin önümüzdeki aylarda gelmesi bekleniyor. Dizinin uluslararası dağıtımı ise ITV Studios Global Entertainment tarafından gerçekleştirilecek.
.
'SILENT WITNESS'IN YENİ SEZONUNDA SÜRPRİZ İSİM! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin