Küçük Ağa setinde büyük kriz! Anne başrolde!

Küçük Ağa dizisinde büyük kriz!

resim yok
28 Mayıs 2014 - 12:47
Magazin

Küçük Ağa dizisinde büyük kriz!

Küçük Ağa dizisinin yıldızı Emir Berke Zincidi'nin annesi sette kriz çıkardı.


'Küçük Ağa’'dizisinde oğlu Emir Zincidi'nin orta sınıf araçla sete alınmasına kızan anne Sevgi Zincidi, "Zeki Alasya neden lüks arabayla alınıyor?" diyerek  kriz çıkarttı.

 

SETE DAMGA VURAN SÖZLER!

Kanal D'de yayınlanan, başrollerini Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi'nin paylaştığı 'Küçük Ağa' dizisinin setine, çocuk oyuncu Zincidi'nin annesinin söyledikleri damga vurdu.

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde 'Osman' rolüyle yıldızı parlayan ve ardından 'Küçük Ağa'da başrollerden birini oynayan Zincidi'nin menajerliğini annesi Sevgi Zincidi yapıyor.

 

ZOR ANLAR YAŞATTI

Dizide, annesiyle babasının boşanma kararından çok etkilenen 6 yaşındaki 'Mehmet Can' rolüyle milyonların beğenisini kazanan Zincidi'nin annesi Sevgi Zincidi, geçen hafta settekilere zor anlar yaşattı.

Erler Film’in yapımcılığını yaptığı dizi için set saatlerinde küçük yıldız Zincidi ve annesi orta sınıf bir otomobille evinden alınarak sete getiriliyor.[reklam]

Dizide rol alan usta oyuncu Zeki Alasya ise prodüksiyon ekibi tarafından lüks ve konforlu bir minibüsle evinden alınıyor.

 

SİNİRLENDİ VE...

Bu duruma sinirlenen anne Zincidi, geçen hafta ekibe, "Benim oğlum da başrol. Biz neden minibüsle alınmıyoruz" diyerek sitemde bulundu.

Anne Zincidi’nin bu sözleri ekiptekiler tarafından tepkiyle karşılandı.

 

KOSTÜM EKİBİNE DE...

Ayrıca anne Zincidi'nin kostüm ekibinin oğlu için diktiği kıyafetleri beğenmediği, "Ben göstereyim siz yapın. Sizin diktiğiniz kıyafetleri ben beğenmiyorum" dediği iddia edildi.

 

 

KÜÇÜK AĞA'NIN BÜYÜK ÜCRETİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin