resim yok
08 Nisan 2014 - 13:49
Röportaj

''Arzu da benim gibi çatlak''

Cansın Özyosun, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Küçük Ağa'da Arzu karakterini canlandırıyor.


16 yıldır oyunculuk sektöründe olduğunu söyleyen Özyosun, şimdilerde bir yandan tiyatro projelerini değerlendiriyor, bir yandan da odaklandığı sinema filmi teklifinin gelmesini bekliyor...

* 'Küçük Ağa' dizisiyle başlayalım, nasıl gidiyor çekimler?  

- Maşallah iyi gidiyor. Güzel başladık ve öyle de devam ediyoruz. İzlemeyi de çok seviyorum. Aslında ben oynadığım seyretmem ama bu diziyi oturup izliyorum. Dede-torun ilişkisi beni çok etkiliyor çünkü...

* Canlandırdığınız karakteri de kısaca dinleyelim sizden...

- Sinem'in yakın arkadaşı Arzu'yu canlandırıyorum. Arzu da Sinem gibi doktor. Komik, rahat bir kız. Biraz da çatlak. Hayata hep pozitif tarafından bakıyor.

* Benzer yanlarınız var mı?

- Var tabii. (Gülüyor) Arzu'nun o çatlak tarafı bana benziyor.

* Arzu hep böyle arkadaşına mı destek olacak, kendi hayatında hiç aşk olmayacak mı?

-  İnşallah olacak Arzu'nun da bir aşkı. Dert yanmaya başladı. Ee yalnızlık Allah'a mahsus...

* Doktor rolü için bir ön hazırlığınız oldu mu?

- Gözlem yaptım... Bir önceki dizim 'Görüş Günü Kadınları'nda da psikoloğu canlandırmıştım. Gerçekten çok meşakkatli ve çok özel bir meslek doktorluk.

* 'Küçük Ağa' her hafta reyting listesinin zirvesinde. Dizinin bu kadar sevileceğini tahmin ediyor muydunuz?

- İnanın ne reyting sonuçlarıyla ne de karşısındaki dizilerle ilgileniyorum. Bir kere bizim sektörde her şey sürpriz. Benim için önemli olan projenin içeriği, senaryosu. Bu dizinin senaryosunu da çok beğendim.

* Çocuk dizisi olması da izlenilirlik açısından avantaj mı sizce?

- Kesinlikle. Yumuşacık bir iş...

 

KENDİMİ GELİŞTİRMEK İÇİN TOPLU TAŞIMAYI KULLANIYORUM

* Dizi dışında projeleriniz var mı? Bir sinema filmi mesela?

- Çok istiyorum. Ben, 16'ncı yılımı kutluyorum sektörde. Çok keyifli dizilerde yer aldım şimdiye kadar. Hepsi de uzun soluklu oldu. Daha önce tiyatroyu ön plana almıştım, özel dersler aldım, sahneye adım attım. Şimdi de sinemaya odaklandım. Ben odaklandığım zaman oluyor. Bir şey gelecek, onu hissediyorum. ''Şöyle olsun, böyle olsun'' diye takıntım da yok. Sadece adım atmak istiyorum. Oyuncuyu çok geliştiren bir yer sinema.[reklam]

* Takıntılarınız yok, peki tabularınız var mı?

- Yok. Çok inandığım bir yönetmense, hiç öyle sınırlar koymam.

* Tiyatro yapıyor musunuz şu an?

- Ali Sunal'la 'Karmakarışık' diye bir oyun oynamıştık. Tadı damağımda kaldı. Oyunculuğun er meydanı tiyatroymuş gerçekten. Alkışın ne demek olduğunu anlıyorsun orada. Bunu yaşayınca tekrar tekrar istiyorsun. Önümüzdeki sezon tiyatroda olmak istiyorum, görüştüğümüz birkaç proje var.

* Oyunculuğunuzu geliştirmek için neler yapıyorsunuz?

- Oyuncunun en iyi besleneceği yer toplu taşıma araçlarıdır bence. Bu yüzden son dört senedir toplu taşıma araçlarını kullanıyorum. Özellikle şoförlerin enteresan hikâyeleri oluyor.

 

SEVGİLİM BAŞKA ŞEHİRDE

* Arzu'nun aşk hayatını konuştuk, sizinkinden de bahsedelim biraz. Var mı hayatınızda aşk?

- Aşk var. Üç senedir devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım Kaş'ta yaşıyor. Ben de işlerimi bitirdiğim zaman oraya gidiyorum. Farklı şehirlerde olmak bizi biraz zorluyor ama diğer yandan bunun avantajlarını da yaşıyoruz. Kavga etmeye pek zaman kalmıyor mesela. Ayrıca ikimiz de kendi işlerimize yoğunlaşabiliyoruz. Hem özlem de oluyor...

* Evlenmeyi düşünmüyor musunuz?

- Hiç öyle bir planım yok. Çocuk yapmayı düşündüğüm zaman evlenirim.

 

GECE HAYATIM YOK

* 16 yıldır bu sektördesiniz ama sizi magazin sayfalarında pek görmüyoruz. Bilinçli bir tercih mi bu?

- Neredeyse üç yıldır işlerimden dolayı İstanbul dışındayım. Zaten gece hayatım da yok, sakin bir yaşam sürüyorum. Kendi içimde yaşıyorum. Ve sadece yaptığım işlerle gündeme gelmek istiyorum.

 

 

'KÜÇÜK AĞA'NIN AVUKAT BAŞAK'ININ DİZİDEKİ FAVORİSİ KİM?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin