Küçük Ağa'nın büyük ücreti!

Emir Berke Zincidi'nin rolünü, kızına verdi!..

resim yok
13 Mayıs 2014 - 09:53
Magazin

Emir Berke Zincidi'nin rolünü, kızına verdi!..

Ücreti fazla isteyince...

Niran Ünsal, 'Hatıran Yeter' adlı şarkısı için 14 yıl önce boşandığı eşi Peker Açıkalın ile birlikte kamera karşısına geçiyor.


Anne ve babası ayrılmış bir çocuğun gözünden yaşadığı duyguların anlatılacağı klip için 'Küçük Ağa' dizisiyle şu sıralar şöhretin zirvesinde olan çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi'ye teklif götürüldü.

Detaylar şöyle:

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle şöhrete kavuşan Emir Berke Zincidi, kazancıyla oyuncu ağabey ve ablalarıyla yarışır hale geldi.

 

KÜÇÜK AĞA'NIN BÜYÜK ÜCRETİ!

Vatan'ın haberine göre şarkıcı Niran Ünsal, 'Hatıran Yeter' şarkısının klibinde oynaması için Küçük Ağa dizisinin minik yıldızı Emir Berke Zincidi'ye teklif götürdü.[reklam]

Ahmet Selçuk İlkan'ın 14 sanatçıyı bir araya getirdiği 'Söz' albümünde 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendiren Niran Ünsal, klip çekimi için kolları sıvadı.

 

TEKLİF GİTTİ AMA...

Eski eşi Peker Açıkalın'la kamera karşısına geçecek olan Ünsal, 'Küçük Ağa' dizisinde Memocan karakterini canlandıran Emir Berke Zincidi'ye de teklif götürdü.

 

2 SAAT İÇİN 10 BİN LİRA

8 yaşındaki Zincidi'nin ailesi iki saat sürecek klip çekimi için 10 bin lira istedi.

 

KIZINI OYNATMAYA KARAR VERDİ

Rakamı yüksek bulan Niran Ünsal, Zincidi yerine kendi kızı Şeker'e rol verdi.

Çekimler bu hafta gerçekleştirilecek.

 

 

'KÜÇÜK AĞA' 16. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin