resim yok
24 Ekim 2014 - 11:08
Röportaj

''Bizi star rolünde oynatmazlar''

'Küçük Ağa' dizisinde rol alan Hakan Bilgin; hayallerini ve yeni projelerini Kehkeşan Dergisi'ne anlattı.


''Ben farklı bir rol oynadığım zaman kendimi daha iyi hissediyorum. Karadenizli olduğum için bana hep Karadenizli tipleri oynattılar. Şans eseri bir filmde kötü adamı oynadım. Daha sonra farklı bir rolde yer aldım. Şimdi de 'Küçük Ağa'da Urfalı bir karakteri oynuyorum.

 

İNANDIRICI OLMAK ÖNEMLİ

* Bizim kulvardaki oyuncular genelde başroldeki arkadaşları destekleyecek ve daha eğlenceli bir şekilde yapımın izlenmesini sağlayabilecek lokomotif oyunculardır. Bizi star rolünde oynatmazlar. Star olmak farklı bir şey.

Aktörlüğü çok iyi bilen ama star olduğu için aktörlük yerine poz vermek, güzelliğine daha çok önem vermek zorunda kalan birçok arkadaşımız var. Ben de öyle bir durum yok. Ben sadece inandırmak zorundayım, en önemli şey bu.

 

DAHA ÇOK REKLAM İÇİN...

* Televizyon, reklamların arasına sıkıştırılmış programlardan oluşan bir aygıt. Biz insanlar, daha çok reklam seyretsinler diye televizyon programları yapıyoruz.[reklam]

Bütün kanallar da bir ticarethane ve sanatsal kısmı daha sonra gelen bir sistem. Onun için insanlar riske girmek istemiyorlar.

 

FAYDALI OLMAYI SEVİYORUM

* 2000'li yıllarda TOÇEV'in çocuk tiyatrolarında oynamaya başladım. Köylere, kasabalara tiyatro götürdük. Bu vesileyle Türkiye'yi de tanıdım. Bu dönemde Türkiye'deki sorunları, sıkıntıları, Güneydoğu'daki krizi gördüm.

15 yıldır vakıfla birlikteyim. Şu an yönetim kurulu üyesiyim. Ben faydayı seven bir insanım, öyle boş oturarak aktörlük yapmaya çalışan biri değilim

 

OĞLUM İSTERSE MANAV OLSUN

* Oğlumun da faydalı ve mutlu olacağı  işlerde yer almasını isterim. Mutlu olacağı  her şeyde yanında olurum. Oğlum isterse  manav olsun, yeter ki mutlu olsun.

 

 

'KÜÇÜK AĞA'NIN 'URFALI MAHO'SUYLA KEYİFLİ SOHBET BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin