resim yok
28 Temmuz 2010 - 00:00

Küçük Sırlar'a veto! Çekimlerin yapıldığı İstanbul Lisesi yönetimi, öğrencilerin uygunsuz sahnelerinden rahatsız oldu. Dünyayı kasıp kavuran Gossip Girl'ün yerli versiyonu Küçük Sırlar, gelen tepkiler üzerine büyük şok yaşadı. Pırıltılı mekanlar, en lüks arabalar, en güzel kıyafetler, en bakımlı insanlar? Kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir yerde yaşayan gençlerin hayat tarzlarını konu alan diziye çekimlerin yapıldığı İstanbul Lisesi'nden veto geldi. Sinem Kobal'la Burak Özçivit'in baş rollerini paylaştığı dizi bazı sahnelerinin gençlere kötü örnek olduğu gerekçesi ile tepki çekmeye başladı. Dizide kız öğrencilerin mini etek giyinmesi, sürekli alkol ve uyuşturucu gibi konuların işlenmesi, çekimlerin yapıldığı İstanbul Lisesi yönetimini rahatsız etti. Yapım şirketine bu rahatsızlığını bildiren okul yönetimi artık çekimlerin İstanbul Lisesi'nde yapılmasını istemediklerini açıkladı. Bunun üzerine harekete geçen yapım şirketi, kalan çekimleri Mimar Sinan Üniversitesi'nde yapabilmek için kolları sıvadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin