resim yok
03 Haziran 2011 - 00:00

Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşan ‘Küçük Sırlar’ın Çetin’I dizide, hızlı yaşayan ve hiçbir şeyi umarsamayan bir gençi oynarken gerçek hayatta ciddi bir hayvansever çıktı. Gazeteci Ömür Gedik’in hayvan hakları yararına piyasaya çıkardığı ‘Hop Dedik Orda Kal’ adlı albümünün ilk klibinde bir sokak köpeğini severken görülen Burak Özçivit, kendisinin de bir av köpeği olduğunu söyledi. Çok uzun yıllardır köpeği olduğunu ve hayvanları çok sevdiğini belirten genç oyuncu Gedik’ten klip teklifi gelince hiç düşünmeden kabul etmiş.

 

Hayvanlara duyarlılığı artırmak için yapılan her çalışmanın içinde yer alabileceğini belirten Özçivit, Ömür Gedik’e de oyunculuğunda tam not verdi. 

Havyan hakları için çeşitli projeler öğretmeye devam edeceğini söyleyen Ömür Gedik’e ‘Portakal Orda Kal’ın klibinde Burak Özçivit’in yanı sıra Tamer Karadağlı, Hayal Garip ve Sarp Apak da eşlik ettiler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin