resim yok
01 Eylül 2014 - 14:02
Magazin

Sanata ilham verdi!

Kıvanç Tatlıtuğ, Ortadoğu'nun ardından Amerika'yı da fethetti. Arap sanatçı Harb'ın, yakışıklı oyuncunun fotoğraflarını kullandığı 'eseri' New York'un en ünlü müzesinde sergilenmeye başlandı.

 

ORTADOĞU'NUN ARDINDAN

Ortadoğu'ya ilk satılan dizi olma özelliğine sahip Gümüş'le birlikte Arap dünyasında çok popüler olan Kıvanç Tatlıtuğ'un, ünü Amerika'ya yayıldı.

 

SERGİYE GİRDİ!

New York'ta bulunan ve dünyanın en ünlü çağdaş sanat müzelerinden olan New Museum'da Arap sanatçı Shuruq Harb'ın 'Here and Elsewhere' adlı sergisinde Tatlıtuğ'un fotoğrafları da yer aldı.

Dünyanın bir çok yerinden ünlü isimlerin fotoğraflarının bulunduğu sergiye, sanat tutkunları adeta akın etti. Ramallahlı sanatçı Harb, dünya çapında bir çok bienalde eserleriyle yer alıyor.[reklam]

'KURT SEYİT VE ŞURA' BİTEBİLİR!

'Kurt Seyit ve Şura'da kader anı!

 

'KADER SEZONU'

Bu arada dev bütçesi ve kadrosuna rağmen reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan Kurt Seyit ve Şura dizisi içinse bu sezon kader anı yaşanacak.

Kadrosuna Fahriye Evcen ve Zerrin Tekindor'u ekleyen dizi bu sezonda da istenilen başarıyı yakalayamazsa, kanal yönetimi tarafından 13 bölüm sonra bitirilecek. 

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ KİMLERE MEYDAN OKUDU? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin