Kurt Seyit ve Şura'da beklenen oldu!

Ve Kurt Seyit'te beklenen oldu!

resim yok
24 Nisan 2014 - 15:31
Magazin

Ve Kurt Seyit'te beklenen oldu!

Kurt Seyit ve Şura dizisinin çekimleri İstanbul'a taşındı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin çekimleri İstanbul'a taşındı.

 

İSTANBUL'DAKİ HAYATTAN İLK GÖRÜNTÜLER

Dizinin önceki akşam yayımlanan yeni tanıtımında, Kurt Seyit ve Şura'nın İstanbul'daki yeni hayatlarından görüntüler yer aldı.

 

İŞGAL ATINDA

29 Nisan Salı günü Star TV’de ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde, büyük kayıplar, derin acılar yasayarak Kırım'dan ayrılan Kurt Seyit ve Şura, işgal altındaki İstanbul'a gelecek.

İkilinin İstanbul Pera'daki ilk duraklarından biri Şeref Otel olacak. Kurt Seyit ve Şura, Şeref Oteli sakinleriyle adeta yeni bir aileye sahip olacaklar.

Seyit ve Şura’nın serüveni bundan sonra İstanbul’da devam edecek.

 

KURT SEYİT VE ŞURA: İSTANBUL

Buna bağlı olarak dizinin adı, Kurt Seyit ve Şura: İstanbul olarak değişecek.[reklam]

YAYIN SAATİ DE DEĞİŞTİ

Büyük prodüksiyon maliyeti ve ünlü oyuncuların rol almasına rağmen reytinglerde istenilen seviyeyi yakalayamayan Kurt Seyit ve Şura'nın yayın saati de değişti.

Star'da Salı akşamları saat 20:00'da başlayan dizi önümüzdeki haftadan itibaren artık yine Salı akşamı saat 21:30'da ekrana gelecek.

 

'KURT SEYİT VE ŞURA' 7. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

NASIL ETKİLEYECEK?

Dizinin yayın saatinin değişmesinin reytinglere nasıl yansıyacağı ise önümüzdeki hafta belli olacak.

Son zamanlarda reytingi düşen dizi geçen hafta Total'da 11. sırada yer bulabilirken, AB'de ise Küçük Ağa ve Seksenler'e geçilerek 4. sırada yer almıştı.

 

 

'KURT SEYİT VE ŞURA' SON YENİ BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin