Kurt Seyit ve Şura'dan iddialı başlangıç!

Star'ın yeni dizisi 'Kurt Seyit ve Şura' yayınına iddialı bir giriş yaptı.

resim yok
05 Mart 2014 - 16:27
Magazin

Star'ın yeni dizisi 'Kurt Seyit ve Şura' yayın hayatına iddialı bir giriş yaptı.

İlk yayın gününde sosyal medyada adeta zirve yapan dizi ratinglerde ise bu sezon yayınlanan diziler arasında en iyi başlangıcı yaptı.

 

İşte detaylar:

 

GÜZEL RAKAMLAR

TNS verilerine göre dizi, AB grubunda yüzde 10.44 ve özellikle reklamverenlerin dikkate aldığı 20+ABC1 grubunda yüzde 10.36 rakamlarına ulaşarak yayına, başlangıç rekoru ile merhaba dedi.

 

SOSYAL MEDYADA DA ESTİ!

Çekim kalitesi, hikayesi ve oyunculuklarıyla büyük övgü alan 'Kurt Seyit ve Şura', günlük sosyal medya ratingi ölçen Somera'nın analizine göre yüzde 74,04 ratingle sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu.

 

TWITTER'I SALLADI

Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunun dışında, kıyafetler ve kaliteli çekimler Twitter'ı salladı. Bu güzel görüntüler karşısında birçok ünlü isimde kayıtsız kalamadı ve diziye olan hayranlıklarını attıkları twitler ile dile getirdi.

 

O TWEET'LER

İşte ünlü isimlerin attığı bazı twitler:

Gülben Ergen: Salı akşamları 20.00 ile 22.00 arası toplantı, görüşme, çekim başta olmak üzere, telefon, sms, whatsapp dahil görüşme kabul etmiyorum #kurtseyit Yüzün özlediğim her şeyden daha güzel. #kurtseyit

Bergüzar Korel: Bize bu akşam bir şölen izlettiniz. Her anlamda teşekkürler tüm Kurt Seyit ve Şura ekibi.[reklam]

Emel Sayın: Kurt Seyit. Çok başarılı,kutluyorum

Onur Akay: Bülent Ersoy'un bir batıl inancı vardır ve salı günleri hiçbir iş yapmaz. Bende uygulamaya başlıyorum çünkü: #KurtSeyitveŞura
Atilla Taş: Kıvanç Tatlıtuğ'u Kurt seyid'in ilk bölümünde peştemal'le hamam'a soktular ya, işte reyting garantisi diye buna derim ben.

Serpil Çakmaklı: Kurt ve şura izlenmeye değer bir yapım.

Esin Övet: Üç aydır bir dans sahnesidir bitmedi #KurtSeyitveŞura

Nil Burak: Kurt Seyit Sura mükemmel. Mekanlar, kostüm, makyaj, aksesuarlar, renkler ve oyun gücü tek kelimeyle harikulade. Kutlarım.

Kenan Erçetingöz: Kıvanç Tatlıtuğ, gerçekten Hollywood starları gibi olmuş. Brad Pitt'le yarışır. Bravo.

Ayça Tekindor: Vallahi ilk kez maç dışında gözlük taktım. Kıvanç'ı daha yakından görebilmek için.

Helin Avşar: Bayıldım bu diziye çekimler harika. Takip edeceğim bir dizi buldum.

 

 

'KURT SEYİT VE ŞURA' 2. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin